Μαρίνα Σπανού: «Όλοι νομίζουν ότι ο μπαμπάς είναι το αγόρι μου. Δεν θα άλλαζα το επώνυμό μου»
Media

Μαρίνα Σπανού: «Όλοι νομίζουν ότι ο μπαμπάς είναι το αγόρι μου. Δεν θα άλλαζα το επώνυμό μου»

Γεια σου: Η Μαρίνα Σπανού, μίλησε, το μεσημέρι της Κυριακής 31/3 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, για τον πατέρα της, τη Μαρίνα Σάττι και τη σχέση της με τους γονείς της.

Η Μαρίνα Σπανού είναι καλλιτέχνις του δρόμου και είναι η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σπανού που το ευρύ κοινό λάτρεψε μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 Άκρως Οικογενειακόν.

«Γράφω τα τραγούδια μου εγώ μόνη μου. Στίχους – μουσική. Έχω πάντα το τεφτέρι μου στο κινητό μου και γράφω από το μετρό μέχρι το φανάρι. Ξεκίνησα από τον δρόμο και κάνω ό, τι μπορώ μπορώ μόνη μου, χωρίς να είμαι σε κάποια δισκογραφική», είπε αρχικά η Μαρίνα Σπανού.

Χρήστος Σπανός: «Ήταν σοκαριστικό... Έγραφαν ότι είναι μαζί μου για τα λεφτά μου. Ποια λεφτά;»

marian2.jpg

Και συνέχισε: «Δεν έχω σκεφτεί να κάνω καριέρα με άλλο επώνυμο. Είμαι πολύ περήφανη για το επώνυμό μου. Κάποια στιγμή στην καραντίνα μου την είχε βιδώσει και ανέβασα ένα τραγούδι και έγινε viral. Στα live μου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου ερχόταν πολύς κόσμος, δεν με τρόμαξε κάτι και πέρναγα τέλεια. Είχε έρθει ένας μουσικός του δρόμου και μου πούλησε τσαμπουκά αλλά πήγα λίγο παρακάτω και έπαιξα εντάξει»

Σε άλλο σημείο τόνισε για τους γονείς της: «Τους ανακοίνωσα ότι θα τραγουδήσω στον δρόμο και πήγαμε μαζί και αγοράσαμε τον εξοπλισμό. Δεν έχω δει ποτέ Άκρως Οικογενειακόν. Όλοι νομίζουν ότι ο πατέρας μου είναι ο μεγάλος μου αδερφός ή ακόμα και το αγόρι μου. Ας μη γεράσει ποτέ. Είχαμε πάντα μια ανοιχτή σχέση και με τον μπαμπά και τη μαμά. Τα συζητούσαμε πάντα όλα».

Δείτε όλα όσα είπε και τι ανέφερε για την Μαρίνα Σάττι παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Σπανός: Η κόρη του είναι μια κούκλα και αυτό είναι το νέο της τραγούδι!

Χρήστος Σπανός: Αυτός είναι ο λόγος που η κόρη του Μαρίνα δεν είδε ποτέ τη σειρά,Άκρως Οικογενειακόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved