Ξέσπασε η Μενεγάκη: «Δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου, συγγνώμη!»
Media

Ξέσπασε η Μενεγάκη: «Δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου, συγγνώμη!»

H Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Εγώ ξέρω ότι όλη αυτή η ιστορία που δε ξέρω πού θα φτάσει, αυτό που μας έχει βάλει στο μυαλό είναι ένας φόβος να μην αισθανόμαστε ασφάλεια. Εγώ αυτό ξέρω. Δε ρίχνω ευθύνη σε κανέναν, δε γνωρίζω τα γεγονότα, δεν ήμουν εκεί, ούτε δικογραφίες διαβάζω, ούτε ξέρω τίποτα από όλα αυτά. Αλλά σαν πολίτης αυτής της χώρας, το να φτάνω έξω από την Αστυνομία και να συνειδητοποιώ ότι δε μπορεί να με βοηθήσει κανείς και τελικά εγώ που μιλάω σε ένα τηλέφωνο, μετά από τρία λεπτά δεν ζω, αυτό δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου. Συγγνώμη!».

Ελένη Μενεγάκη:«Με έχει διαλύσει, μου το είπε και η κόρη μου το πρωί…»

menegaki22.jpg

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι δυστυχώς ένα ‘σκληρό’ μάθημα για κάποια πράγματα που ίσως πρέπει να βρεθούν λύσεις. Δηλαδή όταν κάποιος κινδυνεύει και φτάνει εκεί, ποια είναι η υποχρέωση που έχει ένα τμήμα; Να κάνει τι; Δεν σου λέω στο τηλέφωνο γιατί αυτό είναι μία άλλη ιστορία… Τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου; Δε ξέρω, αυτά μπορεί να είναι και κενά που πρέπει να τα βρούνε εκείνοι. Δεν το ξέρω! Αλλά εμένα αυτό μου δημιουργεί φόβο».

Μενεγάκη: Η αναφορά στους γείτονές της, Σουλτάτο – Λασκαράκη – «Το λέω και ανατριχιάζω…»

menegaki212.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος απέκτησε το κορμί - Η on air αποκάλυψή της

Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή στην εκπομπή της και η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ελένη Μενεγάκη: «Η κόρη μου μού το ζήτησε και είπα "Ωχ Χριστέ μου, τι θα κάνω"»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved