Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Αποφασίστηκε να είναι δύο φορές την εβδομάδα»
Media

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Αποφασίστηκε να είναι δύο φορές την εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε στην εκπομπή, Happy Day που ήταν καλεσμένη ότι ο αυθορμητισμός της της έχει βγει πολλές φορές σε κακό, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο που πια είναι δυο φορές την εβδομάδα στην Super Κατερίνα και αποκάλυψε ότι μιλά με την Μπέττυ Μαγγίρα στο intagram.  

«Αυτό που είμαι αυθόρμητη μου έχει κάνει και πολύ καλό και πολύ κακό. Μου έχει στοιχίσει και το έχω πληρώσει. Έχω κάνει λάθη αυτά τα 20 χρόνια. Γράφονται τόσα πολλά για εμένα που δεν δίνω σημασία πλέον. Γράφουν ότι είμαι γεροντοκόρη… Όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια. Μπορεί να έρθει από τον Θεό, μπορεί να μην έρθει. Δεν θα μου πει ο άλλος τι όνειρο θα έχω εγώ», είπε.

Καινούργιου: «Στα 6 μου, ο μπαμπάς μου έπαθε αυτοκινητιστικό και έσπασε τη σπονδυλική του στήλη»

katerina-mikroutsikos3.jpg

Και πρόσθεσε: «Οι επιλογές μου σίγουρα δείχνουν ότι είναι λάθος ή μπορεί να μην ήταν η στιγμή, αλλά λέω δόξα τω Θεώ. Το πιστεύω ότι θα μου έρθει κάτι πάρα πολύ καλό».

Λύγισε η Καινούργιου με την εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για το θανατηφόρο τροχαίο του πατέρα της

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «Η Barking αποφάσισε ότι θέλει να έρχεται ο Ανδρέας δύο φορές την εβδομάδα, γιατί παράλληλα ετοιμάζει και το νέο reality του OPEN, οπότε και οι χρόνοι δεν του βγαίνουν. Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική, μου έχει κάνει τεράστιο καλό. Δίπλα του έχω μάθει να τοποθετούμαι και να μιλάω καλύτερα».

«Εκτιμώ πως ό,τι θέλει να πει, θα το πει εκείνη την ώρα. Ό,τι τον ενοχλήσει. Μετά τελείωσε», είπε.

Και για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Εγώ δεν έχω ασχοληθεί. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έχει συμβεί. Μιλάμε και στο Instagram με τη Μαγγίρα. Δεν έχει γίνει κάτι. Είναι αυτά που γίνονται και μετά τα ξεχνάς».

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: «Με πείραξε που ο Κοκλώνης δεν με στήριξε δημόσια στο θέμα με Μπάρκα - Τσαγκρίδη»

Καινούργιου: «Δεν θεωρώ ότι είμαι η πιο ακριβοπληρωμένη, αλλά ξέρει η Μπακοδήμου τι παίρνω;»

Χείμαρρος η Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Ανήθικο αυτό που έγινε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, delete»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved