Παραλία: Η νέα απόρριψη της Τες οδηγεί σε απόγνωση τον Γράντο
Media

Παραλία: Η νέα απόρριψη της Τες οδηγεί σε απόγνωση τον Γράντο

Παραλία:  Ο φούρνος της Νόνας καταστρέφεται κι ενώ ο Αρβανιτάκης κατηγορεί τους χίπηδες γι’ αυτό, εκείνοι συνεργάζονται για να τον ξαναφτιάξουν!

Η Κερασία αποφασίζει να αφήσει το Ηράκλειο και τον Μάρκο και να επιστρέψει στα Μάταλα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην εγκυμονούσα Τες. Ο Διονύσης, επιχειρώντας να διακόψει τις έρευνες του Καραχάλιου, αποφασίζει να τον… βγάλει από τη μέση!

H-PARALIA-EPEISODIO-121-6.jpg

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 8 έως και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, στις 22:45.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, ώρα 22:45
H-PARALIA-EPEISODIO-121-3.jpg

Επεισόδιο 121ο: Ο Αρβανιτάκης δεν βρίσκει, τελικά, ενοχοποιητικό υλικό στην εκδήλωση των χίπηδων, η εμπλοκή, όμως, του Λοΐζου, στην προσπάθεια ενοχοποίησης της κοινότητας των χίπηδων, τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Τόμι. Ταυτόχρονα, ο Γράντος προσπαθεί να ξαναπλησιάσει την Τες και η νέα απόρριψή της τον οδηγεί σε απόγνωση. Η κοινότητα των χίπηδων, έχοντας συνειδητοποιήσει τη συμμετοχή του Μάρτιν στα σχέδια του Λοΐζου, τον κατηγορεί ανοιχτά, ενώ μια νέα συνάντηση του Χάρη με τη χήρα ενεργοποιεί εκ νέου την ένταση που υπάρχει ανάμεσά τους. Αυτό που τους αιφνιδιάζει όλους, όμως, είναι η καταστροφή του φούρνου της Νόνας, αλλά και ο Αρβανιτάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι γνωρίζει αυτούς που συνέβαλαν στην καταστροφή αυτή.

Η Παραλία: Πήρε το πράσινο φως για του χρόνου! Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν;

Η Παραλία: Η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκεται

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved