Η μεταμόρφωση ηθοποιών σε 12 Αποστόλους, ο Θεοδωρίδης, η Τσακίρη και η απάντηση της εκδότριας
Media

Η μεταμόρφωση ηθοποιών σε 12 Αποστόλους, ο Θεοδωρίδης, η Τσακίρη και η απάντηση της εκδότριας

Αντιδράσεις για τη μεταμόρφωση γνωστών ηθοποιών στους 12 Αποστόλους αλλά και της Φωτεινής Τσακίρη και του Τζώνυ Θεοδωρίδη σε Παναγία και Χριστό, αντίστοιχα. Τι απαντά η εκδότρια της εφημερίδας όπου δημοσιεύτηκε η φωτογράφιση.

Η εκδότρια Μαριάμ Νίκου αλλά και κάποιοι από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη φωτογράφηση, μίλησαν σήμερα 10/4 στη Super Κατερίνα, και έδωσαν τη δική τους απάντηση, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Θεοδωρίδης – Τσακίρη: Η ανατρεπτική φωτογράφιση ως Ιησούς & Παναγία που θα προκαλέσει αντιδράσεις

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Μαριάμ Νίκου, έκανε μια ανάρτηση στα social media και έγραψε μεταξύ άλλων:

«Έχω φίλους ρεπόρτερ, παρουσιαστές, ηθοποιούς, κτλ. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δεν επιδίωξα ποτέ την προσωπική μου προβολή. Δέκα χρόνια τώρα ουδέποτε βγήκα να μιλήσω για τα πρότζεκτ μου. Και μου έγιναν πολλές προτάσεις ανά τους καιρούς. Αυτή είναι η δουλειά μου, το πάθος μου για δημιουργία, για ιδέες για για για... Άνθρωποι-κριτές σκιαγράφησαν το προφίλ μου χωρίς να γνωρίζουν για μένα το παραμικρό! Άνθρωποι που επιζητούν την δημοσιότητα αφήνοντας άναρθρες κραυγές για να επιβάλλουν την γνώμη τους. Υπάρχει ελευθερία γνώμης. Μπορεί να αρέσουν μπορεί και όχι οι συλλογικές δουλειές μου, δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να λοιδωρεί την τέχνη μας, τον τρόπο πίστης και έκφρασης μας.

Ας κοιτάξει ο καθένας τι καπνό θα φουμάρει σε αυτή τη ζωή, κι ας μην σηκώνει το δάχτυλο κάνοντας τον Θεό... Ευχαριστώ την κυρία Καινούριου που σεβάστηκε τον χρόνο που είχα και με άφησε να εκφράσω τις απόψεις μου. Εξάλλου με αυτή την διαβεβαίωση βγήκα και στην εκπομπή. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτή τη δουλειά και βαθύτατα συγκινημένη. Ευχαριστώ και όλους τους καλλιτέχνες που βοήθησαν στην υλοποίηση της σκέψης μου και στην απόλυτη στήριξη τους! Καλή Ανάσταση στις ψυχες μας...».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

mariam2.jpg

Διαβάστε επίσης:

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ξαφνικά, με το που βγήκε η δικαστική απόφαση, σταμάτησαν οι προτάσεις στην TV»

Φωτεινή Τσακίρη: Δεν θα πιστέψεις ποια ήταν η πρώτη της δουλειά ως... κομπάρσος

Συγκλονίζει η Φωτεινή Τσακίρη: «Έζησα τον εργασιακό εκφοβισμό από συνάδερφό μου…»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved