Μάγισσα: Το μεγάλο φινάλε και τα μυστικά γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι
Giorgos Makris Photography
Media

Μάγισσα: Το μεγάλο φινάλε και τα μυστικά γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι

Μάγισσα: Με την αυλαία να πέφτει απόψε (Δευτέρα 15 Απριλίου) και με το τέλος των κεντρικών (και όχι μόνο...) ηρώων να παραμένει στην πραγματικότητα άγνωστο, τίποτα δεν μοιάζει σίγουρο για το πώς θα κλείσει η πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα σειρά.

Με την τελική θανάσιμη αναμέτρηση των μαγισσών Θεοφανώς - Κυπριανής, σαν αέναη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, σχεδόν δεδομένη, όλα μοιάζουν
να καταρρέουν, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα αρχή...

Το μεγάλο φινάλε της Μάγισσας φέρνει τα πάνω κάτω στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1

Μόνο που η Μελίνα Τσομπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης μοιάζουν να μην ενδιαφέρονται καν για μια τέτοια αρχή, ούτε για τους... απογόνους Λασκαραίων και Γερακάρηδων - άραγε θα μείνει και κανένας; Αντιθέτως, έχουν άλλα σχέδια...

TZANHS-LASKARAIOI-GERAKARHDES.jpg

Αμαρτίες προγόνων...

Λίγα επεισόδια πριν από το τέλος πήραμε μια γεύση και για το τι εστί... Κυπριανή και από πού κρατάει η σκούφια της. Είδαμε λοιπόν τη μάνα της, τη Λαζαρίνα, και τη μάχη της με το σκοτάδι, όπως και τον πατέρα της, τον Μανούσο, που προσπάθησε να την εμποδίσει να· «ασπαστεί» τη μαγεία. Μάταια... Μεγαλώνοντας, η Κυπριανή έγινε η... τέλεια μαύρη μάγισσα, ενώ το πάθος της για τον πειρατή Θράσο, που έγινε και άντρας της, την οδήγησε στην παραφροσύνη και στην οριστική επικράτηση του κακού μέσα της.

gerakarides.jpg

Η Μάγισσα

Giorgos Makris Photography

Φήμες θέλουν τους Μελίνα Τσομπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη να μας έχουν ρίξει με αυτή την ενδιαφέρουσα αναδρομή ένα... γευστικό τυράκι, προετοιμάζοντάς μας για το μέλλον, που στην ουσία όμως θα είναι... παρελθόν.
Για την ακρίβεια, οι δυο τους σκέφτονται στον β' κύκλο να μας πάνε πολύ πίσω, ώστε να γνωρίσουμε τους θηριώδεις προγόνους των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων, προκειμένου να δούμε πώς φτάσαμε στο κυνήγι μαγισσών και εν τέλει σε όλη αυτή την τωρινή σφαγή, με την οποία θα κλείσει ο α’ κύκλος. Οι αμαρτίες που βαραίνουν από παλιά και τις δύο σειριές είναι τόσο βαριές και ασήκωτες, που βασανίζουν τα τέκνα τους!

magissa-kentriki.jpg

Ο ΑΝΤ1 έχει ήδη δώσει στους δημιουργούς το «πράσινο φως» για τον δεύτερο κύκλο, ενώ τα γυρίσματα φέρεται να αρχίζουν το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι αναμένεται εξίσου καλή ποιότητα, πιθανόν και ανώτερη, από άποψη παραγωγής κοστουμιών, σκηνικών και λοιπών... δαιμόνιων, οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει ήδη.

Πηγή Τηλέραμα

Η Μάγισσα: Η ώρα της κρίσης έρχεται - Λίγο πριν το τέλος, όλες οι αλήθειες βγαίνουν στο φως…

Η Μάγισσα: Το φινάλε «κόβει» την ανάσα

Η Μάγισσα: Όσα συγκλονιστικά θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved