Σασμός: Η τρυφερή φωτό Βασιλικής-Παπά Μιχάλη: «Μου φέρεται σαν να είμαι πραγματικά έγκυος»
Media

Σασμός: Η τρυφερή φωτό Βασιλικής-Παπά Μιχάλη: «Μου φέρεται σαν να είμαι πραγματικά έγκυος»

Και ενώ τα γυρίσματα του Σασμού οδεύουν προς το τέλος τους καθώς η σειρά του Alpha, μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια προβολών, ρίχνει οριστικά αυλαία, οι συντελεστές της φαίνεται να νιώθουν σαν οικογένεια. 

Τρία χρόνια είναι άλλωστε αυτά που οι πρωταγωνιστές συνυπήρχαν για πολλές ώρες στα πλατό των γυρισμάτων αποδίδοντας τους ρόλους τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σασμός: Μία ανακοίνωση του Αστέρη και του Μαθιού ξαφνιάζει την Καλλιόπη

Έτσι, είναι λογικό πλέον να νιώθουν σαν να είναι οικογένεια. Όπως οι τηλεοπτικοί Βασιλική και παπά Μιχάλης που όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχουν πλέον σχέση σαν να ήταν κόρη και πατέρας.

«Χαρούμενη που τον έχω σαν πατέρα μου. Μου φέρεται σαν να είμαι έγκυος στα αλήθεια» έγραψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στη λεζάντα μίας υπέροχης κοινής φωτογραφίας τους στην οποία απεικονίζονται εκείνος να χαϊδεύει τρυφερά τη φουσκωμένη -για τις ανάγκες του σεναρίου- κοιλίτσα της Βασιλικής που περιμένει ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Μαθιό, κατά κόσμον Δημήτρη Λάλο.

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και ο Μιχάλης Αεράκης στον δικό του λογαριασμό στο instagram. Φυσικά σε όλες αυτές τις αναρτήσεις, τα σχόλια έπεφταν βροχή, ειδικά από τους φαν της σειράς.

marilita_lampropoulou_1712917882_3344520067628030937_185680225.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved