Μιμή Ντενίση: «Ετοιμάζω ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τον Έλγιν»
Media

Μιμή Ντενίση: «Ετοιμάζω ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τον Έλγιν»

Η Μιμή Ντενίση ήταν στην Ελένη και αποκάλυψε τα σχέδιά της, αναφέρθξκε στην πολιτική αλλά και στην προσωπική της ζωή. 

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και για τον εαυτό της, λέγοντας πως η ίδια είχε πάντα μία πολύ καλή επαφή με το κοινό.

«Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αλλά υπάρχουν άνθρωποι που τα πάνε καλύτερα με τους ανθρώπους. Αυτό το έχω εγώ, όπως και εσύ. Εγώ βγαίνω στη σκηνή και αισθάνομαι πως είναι οι φίλοι μου. Δεν είμαι καχύποπτη προς το κοινό. Στο θέατρο δεν με πειράζει να κάθομαι μετά την παράσταση. Έχει ντυθεί, έχει πληρώσει, έχει κάνει τόσο δρόμο ο κόσμος. Μου έχει συμβεί να έρθει γυναίκα στη παράσταση και να μου πει πως έχει βιαστεί από τους Τούρκους».

Μιμή Ντενίση: Ραγίζει καρδιές μιλώντας για τον θάνατο του Φέρτη: Έμεινα άναυδη μόλις το έμαθα...

Ενώ για το εάν θα ασχολούταν με την πολιτική είπε:

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχω στις εκλογές. Εγώ θέλω να εκπροσωπώ την Ελλάδα και όχι ένα κόμμα. Αυτό το κάνω με τη δουλειά μου. Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα μπει στο NETFLIX».

«Τώρα κάνω τον Έλγιν. Ετοιμάζω ένα ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ και ελπίζω πως θα ταξιδέψει παγκόσμια. Μιλά για τη γυναίκα πίσω από τον Έλγιν. Είχα την τύχη να πέσω πάνω σε ένα βιβλίο που ήταν οι επιστολές της γυναίκας του. Έγραφε πως τυλίγει την ‘’Καρυsomething’’ Αυτά είναι τα γράμματα που γράφει στους γονείς της. Τα αυθεντικά γράμματα τα έχει το Βρετανικό Μουσείο και το βιβλίο έχει γραφτεί από τον εγγόνο της. Εγώ είμαι η αφηγήτρια. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι η επανένωση, δεν ζητάμε από όλα τα μουσεία να μας δώσει τα αγάλματα. Ο Έλγιν θεωρούσε πως βοηθάει την τέχνη με αυτό που έκανε και πως εδώ θα καταστρέφονταν».

Κάγκελο η Μενεγάκη με τη Μιμή Ντενίση: «Εμείς σε ακολουθούμε όπου και να βρίσκεσαι...»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και την κοινωνία σήμερα.

«Το μισό κοινό σε εμένα είναι 20ριδες. Στη Θεσσαλονίκη, στα 1.500 άτομα, τα περισσότερα ήταν νέα κορίτσια και αγόρια. Οι περισσότεροι είδαν την ταινία και κατάλαβαν πως αυτό που διάβαζαν δεν ήταν βαρετό. Η Παιδεία είναι λάθος. Η ιστορία θα έπρεπε να διαβάζεται με ντοκιμαντέρ ή με ομιλίες όχι με παπαγαλία. Χρειάζονται επίσης, μάθημα κοινωνικής αγωγής. Στις προηγούμενες γενιές δεν υπήρχε τόσο βία. Καταλυτικό ρόλο για εμένα παίζει το Internet. Ζούμε σε μία πολύ βίαιη κοινωνία αυτή τη στιγμή. Επίσης, αυτή τη στιγμή οι Έλληνες δεν είναι πολύ επαγγελματίες, είναι από λίγο. Στα Τέμπη φταίει και η Πολιτεία, να πάει φυλακή ο υπουργός, αλλά φταίνε και εκείνοι που δεν έκαναν τη δουλειά τους».

Διαβάστε επίσης:

Φέρτης–Ντενίση: Το αδημοσίευτο καρέ από τον γάμο τους που έγινε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς

Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η στιγμή που η Μιμή Ντενίση λυγίζει και η χειραψία της στη Μαρίνα Ψάλτη

Γιάννης Φέρτης: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του - Τα δάκρυα της Ντενίση & η συγκίνηση της Τσανακλίδου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved