Famagusta: Ο Παύλος κινδυνεύει να χάσει την όρασή του
Media

Famagusta: Ο Παύλος κινδυνεύει να χάσει την όρασή του

Famagusta: Η Χριστίνα είναι έτοιμη να μιλήσει στον Μάικλ για το προσωπικό της δράμα, ενισχύοντας με τη μαρτυρία της το ντοκιμαντέρ του για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ενώ ο δημοσιογράφος ζει τον έρωτά του με τη Σιμώνη. Παράλληλα, ο Αντρέας μαθαίνει από τη Νάντια ότι ο Παύλος δεν ακολουθεί τη θεραπεία του και κινδυνεύει να τυφλωθεί.

Το 1974 στο Λονδίνο πραγματοποιείται η βάπτιση του Μάικλ, ενώ την ίδια ώρα στην Κύπρο η Χριστίνα συνεχίζει να αγωνιά για το αγνοούμενο παιδί της.

Στο σήμερα, η Μαίρη προσπαθεί μάταια να πείσει τη Σοφία να πει την αλήθεια στον Μάικλ και στην οικογένεια Σέκερη, ότι δηλαδή ο δημοσιογράφος είναι ο χαμένος γιος τους. Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα έχει πειστεί να δώσει τη μαρτυρία της για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, συνδράμοντας στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ. Μέχρι να φτάσει η στιγμή να μιλήσει για το μωρό που έχασε κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο δημοσιογράφος καταγράφει μια άλλη συνέντευξη μιας γυναίκας που έχασε τον άντρα της ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Από την άλλη, ο παππούς Παύλος προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη να τα βρει ξανά με τον Τεύκρο, ενώ ο τελευταίος μαθαίνει πως η μητέρα τoυ έβαλε τον Μάριο σε ίδρυμα και ζητάει βοήθεια από τον Αντρέα για να πάρει τον αδελφό του. Μερικές ημέρες αργότερα, ο νεαρός επανασυνδέεται τελικά με τη Δάφνη.

Famagusta – Μαριάννα Σάντη: Θα δούμε τη Σιμώνη να ταλανίζεται από τύψεις και ενοχές

FAMAGUSTA-(3).jpg

Σιμώνη & Μάικλ ζουν τον έρωτά τους

Ο παππούς Παύλος αναπολεί τον αγώνα που έδωσε με τη Χριστίνα για να φτιάξουν τη φάρμα τους. Από την άλλη, ο Αντρέας αγωνιά για τη διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας του γιου του, του Παύλου. Ο νεαρός αρχαιολόγος προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη δική του οικογένεια, την Ιφιγένεια και τον Αντρίκο, και κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι σταμάτησε να κάνει τη θεραπεία που του πρότειναν οι γιατροί.

Όμως, η Νάντια αποκαλύπτει την αλήθεια στον πατέρα του, τονίζοντάς του ότι εάν ο Παύλος δεν κάνει τη θεραπεία που πρέπει υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τυφλωθεί. Παράλληλα, η Σιμώνη, παρά τις αναστολές και τις δεύτερες σκέψεις που είχε λόγω του γάμου της με τον Γιώργο, συναντάει ξανά στην Κύπρο τον Μάικλ. Τότε οι δυο τους αφήνονται στο πάθος που τους ενώνει και ζουν στο ζενίθ τον έρωτά τους.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved