Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένα βίντεο από τα αποδυτήρια διασύρει την Έφη
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένα βίντεο από τα αποδυτήρια διασύρει την Έφη

Κάνε ότι κοιμάσαι: Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Οι περιλήψεις των επεισοδίων Δευτέρας και Τρίτης. 

H Νάσια θέλει να βγει με τον Δαμασκηνό και ζητάει από τη Ζωή να πει ψέματα και να την καλύψει. Παράλληλα, ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας και προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που την κάνει τόσο απαισιόδοξη. Η Καμβύση, τώρα, μεταφέρει στον Ίσσαρη την ενόχλησή της για την απόφαση της Άννας να έρθει και να την κατηγορήσει για το πώς του φέρθηκε, ενώ ο Ίσσαρης παίρνει αποστάσεις και της ζητάει να μην τον ενοχλεί.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-46-4.jpg

Παράλληλα, η Αστυνομία προσπαθεί να βοηθήσει τον οικονομικό εισαγγελέα στη μυστική έρευνα για τις εταιρείες του Δαμασκηνού. Λίγο μετά, κυκλοφορεί ένα βίντεο το οποίο δείχνει την ‘Έφη να είναι γυμνή στα αποδυτήρια. Το γεγονός αυτό ταράζει την κοπέλα και ξεσπάει σε κλάματα. Ο Σταύρος τής συμπαραστέκεται, έχοντας πάρει την υπόθεσή της προσωπικά. Εντω μεταξύ, η έρευνα της Αστυνομίας επιβεβαιώνει ότι έχει σταλεί στα κινητά από χάκερ και η Άννα τούς ενημερώνει για το ενδεχόμενο ο στόχος αυτών των περιστατικών να είναι η δυσφήμηση του Κολλεγίου με σκοπό να το κλείσουν. Ο Νικόλας υποψιάζεται ότι ο Δαμασκηνός κρύβεται πίσω από την προσπάθεια να διασυρθεί το Κολλέγιο.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-59-2.jpg

Όμως ο Κάσδαγλης τον υπερασπίζεται λέγοντάς του ότι στον προηγούμενο κίνδυνο να περάσει το σχολείο στο ξένο ίδρυμα ο Δαμασκηνός ήταν ο μόνος που έκανε προσφορά για την εξαγορά του. Η Καμβύση, τώρα, επιτίθεται προσωπικά στον Δαμασκηνό και τον απειλεί με αφορμή την υπόθεση της κόρης της. Οι μέρες περνούν και ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στοιχεία με τα οποία υποπτεύεται και τον πρώην σύζυγο της Καμβύση στις δραστηριότητες του Δαμασκηνού.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-55-1.jpg

Η Άννα τον υπερασπίζεται και προκαλεί τον θυμό της Χρύσας, η οποία θέλει να μάθει ποιος της δίνει τα επιπλέον στοιχεία για τον εισαγγελέα. Την ίδια στιγμή, ο Δαμασκηνός ανησυχεί για τον Φλωρή, γνωρίζοντας ότι ο γιος του κρύβεται πίσω από τα βίντεο με τις γυμνές μαθήτριες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved