Μενεγάκη: Η όλο νόημα ατάκα της στο φινάλε: Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να είχαμε πει και δεν είπαμε;
Media

Μενεγάκη: Η όλο νόημα ατάκα της στο φινάλε: Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να είχαμε πει και δεν είπαμε;

Όλο νόημα η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στο φινάλε της σημερινής της εκπομπής και η πρώτη στον «αέρα» μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το Mega.

Και μπορεί στις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες να είπε πως:

Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Τώρα περίμενες να μας το πεις, στο παρά πέντε;»

«Θέλω να σας πω το εξής: σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ‘θελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Καλό απόγευμα», ωστόσο η ατάκα στο φινάλε της εκπομπής της που εύκολα θα μπορούσε να συνδυαστεί με αυτό που έχει προκύψει και που όλου παίρνουν θέση, έχει ένα νόημα.

elenimenegaki_1713508507_3349474585236211642_205797726.jpg

«Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να είχαμε πει και δεν το είπαμε», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της εκπομπής τους συνεργάτες της. «Υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε την Δευτέρα;», απάντησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Όχι βέβαια αφού εδώ θα είμαστε… Θα σας λείψω μέχρι την Δευτέρα;», ειπώθηκε στον αέρα και ίσως τη Δευτέρα να υπάρξουν ανακοινώσεις.

elenimenegaki_1713439578_3348896367437627043_205797726.jpg

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τη συνομιλία που είχαμε με υψηλόβαθμο στέλεχος του Μεγάλου Καναλιού, το διαζύγιο της ωραίας Ελένης με το Mega, είναι βελούδινο και οι σχέσεις της ήταν και παραμένουν εξαιρετικές, με την απόφασή της αυτή να αποχωρήσει, να μην τις έχει επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο. Μάλιστα, σε συνομιλία που είχαμε, ο άνθρωπος του καναλιού μάς τόνισε πολλές φορές ότι «η Ελένη είναι Κυρία με Κάππα κεφαλαίο» και η συνεργασία έληξε χωρίς προβλήματα και άσχημες καταστάσεις.

Μενεγάκη: Παραδέχθηκε on air ότι δεν έχει διάθεση & αποκάλυψε τι κάνει για να ανέβει!

Τσούλης για Μενεγάκη: «Είναι μια απόφαση που την έχει πάρει για κάποιους λόγους»

Σκορδά: «Η Ελένη δεν θα επέλεγε ποτέ έναν δρόμο που θα ήταν "λίγος"»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved