Νίκος Συρίγος: Η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου και το ξέσπασμα
Media

Νίκος Συρίγος: Η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου και το ξέσπασμα

Η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου, «11:11 όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/4 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

Με τον συγγραφέα συνομίλησαν ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος και η Εβίνα Μάλτση, υπεύθυνη προώθησης Μπάσκετ γυναικών ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης και Πρώην Διεθνής Αθλήτρια.

IMG_1534.jpg

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μέσα από το βιβλίο αφηγείται την προσωπική του ιστορία που τον έφερε αντιμέτωπο με τον αυτισμό, τόσο εκείνον όσο και την κόρη του. Ο Νίκος Συρίγος ευαισθητοποιημένος και πολύ συνειδητοποιημένος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό ξέσπασε, αναφέροντας πως:

1713548463266-769961874-IMG_1518.jpg

«O Δημήτρης βγαίνει μπροστάρης σε μια πολύ μεγάλη μάχη για να αποδεχτούμε όλοι εμείς οι τύπου «κανονικοί» τα παιδιά που είναι στο φάσμα του αυτισμού. Την εποχή της κακίας αυτά τα παιδιά δεν έχουν κακία μέσα τους και εντέλει ίσως για αυτό να είναι παράταιρα σε αυτή την κοινωνία που έχουμε δημιουργήσει εμείς οι μεγάλοι. Δεν είναι διαφορετικοί αυτοί οι άνθρωποι, είναι μοναδικοί. Έχω την ατυχία η μητέρα μου να πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Δυστυχώς το μόνο που έχουμε κρατήσει από την αρχαιότητα ως Έλληνες είναι ο Καιάδας. Αυτό έχουμε κρατήσει μόνο και πετάμε μέσα τους ανθρώπους με αναπηρία και με κινητικά προβλήματα.

IMG_1530.jpg

Περίμενα να είναι όλες οι κάμερες εδώ, όπως κυνηγούσαν τον Δημήτρη όταν είπε ότι είναι στο φάσμα του αυτισμού και εν συνεχεία όταν είπε και για την κόρη του. Μου κάνει τρομερά αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κάμερες για να καλύψουν αυτή την εκδήλωση και επειδή ο Λιάγκας ακούει πολλά κατά καιρούς θέλω να πω μπράβο για αυτή την ευαισθησία», είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved