MasterChef 2024: Η μπριγάδα που κέρδισε την πρώτη μάχη της silver week!
Media

MasterChef 2024: Η μπριγάδα που κέρδισε την πρώτη μάχη της silver week!

MasterChef 2024: Ο Νίκος Κυψίδης, ο Μάριος Ιωάννου, ο Κώστας Φρέτζιος, ο Γιάννης Κούρτογλου, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο Σοφοκλής Πουλής, ο Άνχελ Σαχπαζής, ο Χρήστος Μοίρας, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου,  είναι οι διαγωνιζόμενοι, που κατάφεραν να περάσουν στην τελική δεκάδα του MasterChef 2024!

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας, αυτός ή αυτή που θα κατακτήσει το έπαθλο, τον τίτλο και φέτος, για πρώτη φορά, 100.000 ευρώ σε μετρητά και εξοπλισμό!

MasterChef-Ο θείος Λεωνίδας βρήκε την ευκαιρία να εκθρονίσει τον Κοντιζά & μετάνιωσε: «Αδελφέ μου»

masterchef.jpg

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκίνησε για τους διαγωνιζομένους, η γνωστή και αγαπημένη σε όλους Silver Week! Όλοι μαζί μπήκαν στον αγώνα για τη διεκδίκηση του 3ου μεγαλύτερου επάθλου στον διαγωνισμό.

Το τέλος αυτής της εβδομάδας δεν θα έχει δυσάρεστη κατάληξη για κανέναν. Είναι όλοι ασφαλείς γιατί δεν θα υπάρχει αποχώρηση. Αυτός, όμως, που θα καταφέρει να κερδίσει τον τελικό της Silver Week θα λάβει και το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ!

Απόψε, Δευτέρα 22 Απριλίου, οι μπριγάδες επανήλθαν και οι παίκτες έπρεπε να σκεφτούν καλά πώς θέλουν να σχηματιστούν. Η μπριγάδα που κέρδισε τη σημερινή μάχη στην κουζίνα ήταν η Γκρι. Κάτι που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη μπριγάδα είναι ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του silver επάθλου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved