Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος πιάνει την Αμαλία να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο…
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος πιάνει την Αμαλία να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο…

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο σημερινό επεισόδιο 23/4, ο Σίμος, πιάνει την Αμαλία να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο…


Όταν την ρωτά με ποιον κανονίζει να βγει, η Αμαλία, πανικόβλητη, θα του πει μια δικαιολογία που θα την βάλει σε μεγάλους μπελάδες… Η Στέλλα, αποκαλύπτει στον Χρήστο τι έπαθε η μητέρα της όταν πήρε, από λάθος, τα χάπια που της είχε δώσει η Βικτώρια να κρύψει. Η υγεία της Ματούλας, βελτιώνεται συνεχώς, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Προσπαθεί, απεγνωσμένα, να ειδοποιήσει τον Χριστόφορο και την Μιράντα γι’ αυτό που της έκανε η Στέλλα… Άραγε, θα τα καταφέρει, πριν να είναι πολύ αργά; Η Βικτώρια, ζητά από τον Σίμο, να πείσει τον Ρένο να πάρει πάνω άλλους δύο φόνους…

paradeisos-3-6.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Ο Ντίνος και η Αμαλία κινούνται σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια και κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.

Η Πιπίτσα με τη συμπεριφορά της δημιουργεί πρόβλημα στον Στέφανο και στον χώρο εργασίας του. Η Γεωργία και ο Πάρης κάνουν το σημαντικότερο βήμα της ζωής τους, ξέροντας ότι μετά από αυτό δεν έχει γυρισμό.

Η Μιράντα με τον Χριστόφορο ταξιδεύουν για να επισκεφτούν την Ματούλα στο σανατόριο που νοσηλεύεται, η οποία θα προσπαθήσει να τους πει τι έχει συμβεί με τη Στέλλα.

Ο Ρένος έχει αναρρώσει και το μόνο που τον απασχολεί είναι να επιστρέψει στο κελί του για να τηλεφωνήσει στον Σίμο. Προς μεγάλη του έκπληξη όμως, ο Σίμος θα τον επισκεφτεί και θα του ζητήσει επιτακτικά για ακόμα μία φορά να του πει πού κρύβει το όπλο των φόνων. Ποια θα είναι η αντίδραση του Ρένου αυτή τη φορά;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved