Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Σάββας Γκέντσογλου–Αποθέωση στο twitter για την παρουσία του
Media

Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Σάββας Γκέντσογλου–Αποθέωση στο twitter για την παρουσία του

Survivor 2024: Τα spoilers τον ήθελαν εκτός ριάλιτι εδώ και μέρες και σήμερα έφτασε η στιγμή οπού ο Σάββας Γκέντσογλου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του καθώς αποχώρησε.

Τις τελευταίες ημέρες ήταν εκτός αγωνιστικού στίβου αφού ένας τραυματισμός στο χέρι δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί. Ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι η πληγή που είχε δεν θα επουλωθεί άμεσα και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

savvas-gkentsoglou.jpg

Το βράδυ της Τρίτης (23-04) ο Σάββας Γκέντσογλου συνάντησε τους συμπαίκτες του και τους αποχαιρέτησε για τελευταία φορά!

«Μπορεί να χρειαστεί και χειρουργείο. Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και στον τραυματισμό να γίνει καλά. Δεν έγινε και η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Έχω έναν κομμένο σύνδεσμο. Έχω ένα περίεργο συναίσθημα, από τη μία είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω στον γιο μου και στη ζωή μου από την άλλη αφήνω πίσω κάτι πολύ όμορφο» είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Στο twitter από την άλλη τον αποθέωσαν για την παρουσία του στο παιχνίδι.

DIASHMOI-SABBAS-GKENTSOGLOY.jpg

Ηλικία: 34 ετών, Καβάλα, Πρώην ποδοσφαιριστής

Ιδιότητα: Πρώην ποδοσφαιριστής

«Κατάγεται από την Καβάλα. Έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από το κοινό λόγω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, παίζοντας σε ομάδες της Α’ Εθνικής. Το μότο της ζωής του είναι ένα: «Never give up». Με αυτήν τη φράση στο μυαλό θα «προσγειωθεί» στις δυσκολίες του Survivor, τις οποίες έχει στόχο να ξεπερνάει καθημερινά. Η αγάπη του για τη φύση θα τον βοηθήσει στην καθημερινότητά του στην παραλία ενώ η ηρεμία του ως άνθρωπος, θα λειτουργήσει ενωτικά στην ομάδα. Αυτό που θα του λείψει όσο τίποτα κατά την παραμονή του στο νησί, είναι ο γιος του. Έχει, όμως, την απόλυτη συγκατάθεσή του και αυτό του δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο για να φτάσει μέχρι το τέλος», αναφέρεται στο σημείωμα γνωριμίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved