Κώστας Μπίγαλης: Η Eurovision, η συνεργασία με τον Άντονι Χόπκινς και με ποιο όνομα είχε ξεκινήσει
Media

Κώστας Μπίγαλης: Η Eurovision, η συνεργασία με τον Άντονι Χόπκινς και με ποιο όνομα είχε ξεκινήσει

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (24-04) ο Κώστας Μπίγαλης.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα, στη Eurovision αλλά και στη συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς.

Eurovision 1994-Ο Κώστας Μπίγαλης στο gossip-tv: «Mέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερα αν θα τραγουδήσω»

Ο Κώστας Μπίγαλης αποκάλυψε πως λόγω ανηλικότητας ο πατέρας του ήταν αυτός που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Επίσης, δήλωσε ότι συστήθηκε στο κοινό ως Αλέξης και όχι ως Κώστας και πίσω από αυτό κρυβόταν ο Τέρενς Κουίκ.

bigalis-(2).jpg

«Αναλαμβάνει παραγωγός στην εταιρεία ο Τέρενς Κουίκ. Κάναμε δύο τραγούδια, τα ηχογραφούμε, αλλά πριν βγει ο δίσκος μου λέει ‘το Κώστας Μπίγαλης δεν μου πάει’. Τότε στη μόδα ήταν τα μονολεκτικά, το Δάκης, Πασχάλης κλπ. Και μου λέει ‘θέλω να σε πω Αλέξη, σε πειράζει;’. Εγώ ήθελα τότε να κάνω δίσκο με τα χίλια και Τρύφωνα να με έλεγε, θα έλεγα ναι. Βγήκε λοιπόν εκείνο το 45άρι που λέγομαι Αλέξης Μπίγαλης».

Ο Κώστας Μπίγαλης αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς σε μία μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων θρησκευτικού περιεχομένου με σκηνοθέτη τον Ρόμπερτ Ντέι.

«Ήταν οι πράξεις των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Ξένη παραγωγή της Universal. Εμένα με βρήκαν από τη δραματική σχολή. Είχα πει και μία ατάκα, έκανα τον Σίμωνα τον Κυρηναίο. Ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν Έλληνες ηθοποιούς, επειδή γυριζόταν στην Ελλάδα η σειρά», είπε μεταξύ άλλων.

Για τη Eurovision

«Το μόνο που με είχε πειράξει, αλλά το ξεπέρασα γιατί είναι δικό τους πρόβλημα , είναι το τραγούδι με την Έλενα Παπαρίζου το Light in our soul που το είχε πει εκπληκτικά αλλά μπήκε στον δίσκο της και πήγε νούμερο 2 στην Σουηδία χωρίς να προωθηθεί καθόλου. Υπήρξε μία συνομωσία να με πετάξουν έξω και το κατάφεραν. Δεν ξέρω γιατί, δεν έχω πειράξει άνθρωπο. Πιστεύω αν θα πήγαινε, θα έβγαινε κι αυτό πρώτο. Το δικό μου τραγούδι ήταν 70% μπροστά και 26% αυτό που πήγε και ένα άλλο 5%. Μου έλεγαν ότι πας εσύ. Έπεσε μία πληροφορία από τους fans. Είχε ανέβει πειρατικά στο διαδίκτυο και προσέκρουσε στον κανονισμό» συνέχισε ο Κώστας Μπίγαλης

Κώστας Μπίγαλης: «Ο κόσμος αγαπάει αυτά τα τραγούδια γιατί του ξυπνούν μνήμες από την εφηβεία»

Κώστας Μπίγαλης: «Δεν ασχολούμαι με τη Eurovision, δεν θυμίζει διαγωνισμό τραγουδιού»

Μπίγαλης: Είχα την τιμή να μιξάρω τον τελευταίο ιστορικό στουντιακό δίσκο των θρυλικών «Socrates»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved