Famagusta – Υψηλάντη: Η Σοφία δεν αντέχει ούτε στη σκέψη ότι μπορεί ο γιος της να την απορρίψει
Media

Famagusta – Υψηλάντη: Η Σοφία δεν αντέχει ούτε στη σκέψη ότι μπορεί ο γιος της να την απορρίψει

Η σπουδαία ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη μιλάει για τον ρόλο της Σοφίας Κούρτη, που υποδύεται στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Famagusta», όσα θα συμβούν στη συνέχεια αλλά και για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Λούλη.

Υποδύεστε τη Σοφία, τη θετή μητέρα του Μάικλ. Έχετε κοινά στοιχεία με αυτή την ηρωίδα;

Κοιτάξτε, οι ηθοποιοί δεν έχουμε κοινά στοιχεία με τους ρόλους μας. Για σκεφτείτε πόσους ρόλους έχω κάνει! 0 ηθοποιός είναι υποχρεωμένος ακόμα και στον πιο αντιπαθητικό αντικειμενικά ρόλο να βρει κάποια στοιχεία. Το πώς θα τα βρει αυτά είναι το μυστικό της δουλειάς μας. 0 ηθοποιός τρέφεται από διάφορα πράγματα. Κατ’ αρχάς, παρατηρώντας τις συμπεριφορές των άλλων ανθρώπων και ύστερα από το διάβασμα. Το διάβασμα και η παρατήρηση είναι πηγές ανεξάντλητες. Στη συνέχεια, καλείται να ενσωματώσει αυτά τα στοιχεία και να τα υποστηρίξει στον ρόλο. Πρέπει να βρίσκει ένα δίκιο, ακόμα και στους πιο περίεργους χαρακτήρες. Μπορεί να βρει στοιχεία από άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος ή και κάποια που υπάρχουν στο DNA του, κρυμμένα.

ispilanti-(1).jpg

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στα επόμενα επεισόδια;

Νομίζω και αυτά δεν τα λέμε, συνήθως. (Γελάει.) Δεν πρέπει να υποτιμάμε την αγωνία του κοινού για την τύχη των ηρώων. Εφόσον ένας ήρωας αρέσει, ο κόσμος ταυτίζεται μαζί του και ακολουθεί την πορεία του.

Θα δούμε την αδελφή της Σοφίας, τη Μαίρη, να ομολογεί στον Μάικλ ότι είναι υιοθετημένος. Πώς θα αντιδράσει;

Ναι, από εκεί τα πράγματα θα πάρουν έναν δρόμο και θα φέρουν σε δύσκολη θέση τη Σοφία. Η υιοθεσία του Μάικλ είναι ένα μυστικό που δεν ήθελε να βγει ποτέ στην επιφάνεια.

Η Σοφία θα προσπαθήσει να εμποδίσει τον Μάικλ να μάθει όλη την αλήθεια;

Η Σοφία είναι μια γυναίκα που έχει μια ιδεοληψία και μια εμμονή. Δεν μπορώ να την κατηγορήσω γι’ αυτό, γιατί έζησε μαζί με τον γιο της 50 χρόνια. Όλη της η ζωή είναι δεμένη με αυτό το παιδί. Εκτός από την αδελφή της, που μένει μακριά, στην Αθήνα, έχει μόνο τον Μάικλ. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι είναι μια γυναίκα η οποία έχασε τον άντρα της και είναι μόνη με αυτό το παιδί. Καμιά φορά, ξέρετε, υιοθετώντας ένα πλάσμα, μπορεί να πέσεις επάνω του από αγάπη. Η Σοφία έχει ένα δέσιμο με τον γιο της πάρα πολύ έντονο και δεν θα ήθελε με τίποτα αυτή η σχέση να έχει την παραμικρή διαταραχή.

1713960141276-415371047-ispilanti-(1).jpg

Τι φοβάται περισσότερο;

Προφανώς, δεν ξέρει τι φοβάται, γιατί δεν μπορεί να φανταστεί τι θα συμβεί. Δεν θέλει καν να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οι γονείς, γενικά, σε σχέση με τα παιδιά τους, δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν κατάματα την πραγματικότητα. Δεν αντέχει ούτε στη σκέψη ότι μπορεί ο γιος της να την απορρίψει. Ζει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που δεν σκέφτεται καθόλου τις συνέπειες. Απλώς φοβάται

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Χρήστο Δούλη;

Με τον Χρήστο Λούλη δεν είχαμε δουλέψει ποτέ έως τώρα. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και πάρα πολύ καλός συνεργάτης. Προέχει, ξέρετε, πάντα το δεύτερο. Άμα είναι καλός συνεργάτης κάποιος, δουλεύοντας μαζί δύο ηθοποιοί, η επικοινωνία μαζί τους θα βγάλει καλά αποτελέσματα

Πηγή mytv

Αιμιλία Υψηλάντη: Αυτός είναι ο επί 30 χρόνια σύντροφός της - Γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Αιμιλία Υψηλάντη: « Η εγγονή μου δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέλφια»

Αιμιλία Υψηλάντη: «Ο ρόλος μου στο Famagusta θα βρεθεί σε μία κρίσιμη στιγμή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved