Ναυάγιο – Φωτεινή Ντεμίρη: «Με συγκινεί που αναπλάθεται αυτή η εποχή που ήμουν μικρή»
Media

Ναυάγιο – Φωτεινή Ντεμίρη: «Με συγκινεί που αναπλάθεται αυτή η εποχή που ήμουν μικρή»

Η Φωτεινή Ντεμίρη μετρά πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής έχοντας ενσαρκώσει αγαπημένους τηλεοπτικούς και θεατρικούς ρόλους.

Φέτος την απολαμβάνουν με ως Χριστίνα στη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο». Η ίδια μιλάει για αυτή τη συνεργασία αλλά και για τον ρόλο της.


Ποια ήταν για εσάς μέχρι στιγμής π πιο σημαντική ή δύσκολη σκηνή και γιατί;

Σημαντική σκηνή ήταν όταν ο Πέτρος μού αποκάλυψε πως δεν είναι ο Αντώνης. Ήταν ένα δύσκολο βραδινό γύρισμα. Δύσκολες είναι ακόμη οι σκηνές όταν κάτι είναι γραμμένο χιουμοριστικά και πρέπει να το αποδώσεις ανάλογα ώστε να φανεί έτσι. Οι σκηνές με έντονη συγκίνηση ή χιούμορ έχουν μια δυσκολία.

navagio-demiri-(1).webp

Πώς εκλαμβάνετε εσείς την αποδοχή της σειράς από τον κόσμο;

Εισπράττω αυτή την αγάπη του κόσμου για τον ρόλο μου. Και οι συνάδελφοί μου, οι οποίοι είναι δύσκολο κοινό, τον έχουν αγαπήσει. Όλοι θέλουν μία Χριστίνα στη ζωή τους. Η Χριστίνα είναι μία ηλιαχτίδα, χαρά και ανακούφιση από τα δύσκολα. Με αγκαλιάζουν, με φιλάνε, κι εγώ τον έχω αγαπήσει αυτόν τον ρόλο. Μου αρέσει που είναι έξυπνη, δοτική, που έχει αγάπη μέσα της.

Ήταν δύσκολο να μπείτε στον ρόλο μίας γυναίκας που έζησε σε μία άλλη εποχή;

Έχω εικόνες από τη μαμά μου, από τις φίλες της που έρχονταν και έκαναν παρέα στη μαμά μου. Και με συγκίνηση τα ανακαλώ όλα αυτά. Με συγκινεί που αναπλάθεται αυτή η εποχή που ήμουν μικρή. Νιώθω νοσταλγία, μου θυμίζει τους γονείς μου και με γυρίζει πίσω. Αισθάνομαι μια γλύκα για αυτή την εποχή, έχουν έναν ρομαντισμό αυτές οι μνήμες.

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της Χριστίνας στα επόμενα επεισόδια

Η Χριστίνα είναι η μητρική φιγούρα που νοιάζεται για τα «παιδιά» της, που δεν είναι παιδιά της. Αυτά είναι και ο λόγος που ζει τη ζωή της με χαρά. Η Χριστίνα είχε να δώσει αγάπη, γιατί ήθελε παιδιά, αλλά ο Παναγιώτης δεν μπορούσε να κάνει, θα συνεχίσει να είναι έτσι, με καμία αλλαγή, χωρίς γάμους με τους επίδοξους μνηστήρες της.

navagio-demiri-(4).jpg

Θα συνεχίσει να βοηθάει τον Πέτρο και τον Μάκη;

Βεβαίως θα συνεχίσει και θα γίνει και κουμπάρα, αλλά δεν θα σας πω σε ποιους. Βοηθάει και τον Πέτρο να διεκδικήσει την Ειρήνη και τον Μάκη με τη Λίνα, και τους μιλάει για την αγάπη. Δεν είναι κακιά «πεθερά».

Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές το επόμενο διάστημα;

Θα αρχίσουν να λύνονται οι κόμποι και θα αποκατασταθούν τα πράγματα. θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Και έτσι θέλω να είναι τα πράγματα στη μυθοπλασία, να μου αφήνουν μια γλυκιά γεύση.

Πηγή mytv

Φωτεινή Ντεμίρη: Οι κρίσεις στον γάμο της, τα δύο παιδιά & η Νομική

Τίτος Γρηγορόπουλος: Ο γιος Ντεμίρη-Γρηγορόπουλου στο Ναυάγιο! Τι αποκάλυψε η περήφανη μαμά!

Φωτεινή Ντεμίρη: Ο γιος της μπαίνει στο Ναυάγιο - Εσείς έχετε δει τον Τίτο;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved