Η παραλία: Ο Αβανιτάκης μαθαίνει ότι ο Γράντος σκότωσε τη Ρηνιώ
Media

Η παραλία: Ο Αβανιτάκης μαθαίνει ότι ο Γράντος σκότωσε τη Ρηνιώ

Η παραλία: Ο Νικήτας ενημερώνεται από τον Δημητρό για τη σύγκρουση της Νικολίνας και της Αντιγόνης πριν από τον θάνατο της τελευταίας, ενώ η Κερασία αποκαλύπτει στον Αρβανιτάκη ότι ο Γράντος σκότωσε τη Ρηνιώ. Την ίδια στιγμή, o Τόμι πέφτει θύμα επίθεσης.

Η Κερασία, μη μπορώντας να αντέξει το βάρος της αποκάλυψης του Γράντου ότι
εκείνος ευθύνεται για τον φόνο της Ρηνιώς, καταφεύγει στον Αρβανιτάκη, ο οποίος
ακούγοντάς την παραμένει δύσπιστος, καθώς πιστεύει πως αυτή η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά και πως ένοχος είναι ο Δημητρός.

paralia-(2).jpg

Συγχρόνως, ο παπα-Νικόλας, έχοντας αποφασίσει να παραδοθεί στην Αστυνομία, συναντάει τους κοντινούςτου ανθρώπους, με πρώτη την κόρη του, και τους αποχαιρετάει. Παράλληλα, η Ελένη εκβιάζει τον νομάρχη, διεκδικώντας τη θέση του κοινοτάρχη, ενώ το κοινόβιο των χίπηδων αντιδράει στην προοπτική ανέγερσης του ξενοδοχείου που φιλοδοξεί να χτίσει στην περιοχή η γυναίκα, καθώς θεωρούν πως η κίνηση αυτή σηματοδοτεί το τέλος της δικής τους παρουσίας στα Μάταλα.

H-PARALIA-EPEISODIO-107-3.jpg

Εν τω μεταξύ, μια ομάδα νέων επιτίθεται στον Τόμι, τραυματίζοντας τον και απαιτώντας να μην πλησιάζει τα παιδιά του χωριού, στα οποία διδάσκει αγγλικά. Την ίδια ώρα, ο έρωτας της Μαρίας με τη Ναταλί αποκαλύπτεται στον Κώστα, ο οποίος αιφνιδιάζεται και δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά της κόρης του και συγκρούεται μαζί της.

Ο Δημητρός αποκαλύπτει στον Νικήτα τον άγνωστο καβγά Νικολίνας - Αντιγόνης

ninios-paralia.jpg

Γιώργος Νινιός - Η παραλία

Ο Νικήτας, σε μια έκλαμψη διαύγειας, αποφασίζει να επισκεφθείτονΔημητρό στο ψυχιατρείο. Εκεί, μαθαίνει για τη μεγάλη σύγκρουση της μητέρας του με την Αντιγόνη λίγο πριν από τον θάνατο της γυναίκας του Διονύση. Αμέσως μετά την αποκάλυψη, βρίσκει τη Νικολίνα και της ζητάει εξηγήσεις. Εκείνη, όμως, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο της Αντιγόνης. Ταυτόχρονα, η Άννα ανησυχεί βλέποντας την ένταση που είχε ο άντρας της επιστρέφοντας από το Ηράκλειο και καταφεύγει στον Χάρι, τον οποίο ενημερώνει για τη συμπεριφορά του. Παράλληλα, στο Ηράκλειο η Μαίρη, εμβαθύνοντας στη θεραπεία του Δημητρού, τον παροτρύνει να μιλήσει για τη σχέση του με τη Βιολέτα.

paralia-11.jpg

Επίσης, κρίνει σκόπιμο να του αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική σχέση που τον συνδέει με τον Γράντο. Στη συνέχεια, μεταφέρει τη συνομιλία τους στη Νικολίνα, η οποία βγαίνει εκτός εαυτού με τη συμπεριφορά της ψυχολόγου και συγκρούεται ξανά μαζί της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved