Κατερίνα Καινούργιου: Ξάφνιασε με την on air πρόταση - Είσαι ευπρόσδεκτος! Μας λείπεις!
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Ξάφνιασε με την on air πρόταση - Είσαι ευπρόσδεκτος! Μας λείπεις!

Η Κατερίνα Καινούργιου αιφνιδίασε τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα με την πρόταση που έκανε σε δημοσιογράφο και πρώην συνεργάτη της.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Πολλοί συνάδελφοι πήγαν σπίτι τους νωρίτερα αλλά τα κανάλια δεν είναι ιδρύματα. Πήγα στο Mega να κάνω επιτυχία. Ας τελειώνουμε και τα λέμε του χρόνου. Έχω θυμό με τον εαυτό μου.

Η αδιαθεσία της Καινούργιου – «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ το βράδυ…»

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-April-25-2024-tagging-@zini_sa_official.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-makeup-and-dress..jpg

Δεν θα μπορούσα να το έχω προβλέψει. Η δουλειά μας έχει ανάγκη από καλούς ρεπόρτερ, αρχισυντάκτες που λείπουν από την αγορά, από μοντέρ. Όποιος του χρόνου είναι σπίτι του κάτι συμβαίνει. Οπότε μην αγχωνόμαστε. Εγώ λέω να προσέχουν τις επιλογές τους. Το Μega είναι πολύ σοβαρό κανάλι, σέβεται τις συμβάσεις, καλό είναι να προσέχουμε τις επιλογές μας».

Καινούργιου: Αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Λιάγκα για την τηλεθέαση

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-April-25-2024-tagging-@zini_sa_official.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-makeup-slip-chemise-and-dress..jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της είπε: «Να πω κάτι με αγάπη, ότι η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει τον Σεπτέμβρη, είσαι ευπρόσδεκτος και ήσουν ένας από τους καλύτερους συνεργάτες. Η αλήθεια είναι ότι μας λείπεις φέτος» και έτσι του έκανε πρόταση on air!

Διαβάστε επίσης:

«Η εξωστρέφεια της Μενεγάκη δεν είναι τυχαία! Έχει σχέση με την ανανέωση του συμβολαίου της...»

Καινούργιου: «Το είδαν όλοι δυστυχώς, συγνώμη. Ντρέπομαι πάρα πολύ» - Το αποκαλυπτικό... ατύχημα!

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν ξέρω γιατί έχει εμμονή μαζί μου η Καινούργιου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved