Maestro: Όσα θα δούμε στον νέο κύκλο – Οι backstage φωτό, ένας θάνατος και ένα μωρό!
Media

Maestro: Όσα θα δούμε στον νέο κύκλο – Οι backstage φωτό, ένας θάνατος και ένα μωρό!

Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα! Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Η συνέχεια της σειράς που ξεχώρισε και αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες, καθώς αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, έρχεται στις 16 Μαΐου.

Maestro: Αποκλειστικό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Θα έχουμε για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Η συγκλονιστική σκηνή Γουλιώτη - Ανδριολάτου

Η Στεφανία Γουλιώτη ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην Ελένη και αναφέρθηκε στη σειρά, Maestro.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό που γραφθεί ο Χριστόφορος. Έχει γράψει μία γυναίκα με πολλές πτυχές. Μας έχει γράψει μία σκηνή με την Κλέλια, όπου ερχόμαστε σε κόντρα.

Ακόμα και η κίνηση να μείνει έγκυος από μόνη της είναι βασισμένο στο τραύμα του χαμού του παιδιού που κυοφορούσε. Θα δείτε μωρό. Αυτό που λέει έξω της είναι πως θέλει να μεγαλώσουν το παιδί μαζί αλλά η γυναικεία πλευρά της ελπίζει πως η σχέση θα επανέλθει. Ακόμα και ο τρόπος που γεννάει δεν θα είναι ο κανονικός».

Όλοι γνωρίζουμε πως ο γάμος του τηλεοπτικού Ορέστη και της Αλεξάνδρας δεν πάει καλά, όμως το ζευγάρι, όπως θα δούμε, θα ζήσει λίγες όμορφες οικογενειακές στιγμές με την άφιξη του μωρού.

«Το πρώτο επεισόδιο λέγεται Mother και είναι 80 λεπτά. Όλα τα επεισόδια είναι μεγάλα. Όλο περιστρέφεται γύρω από μια μητέρα που έχει συμβεί κάτι στο παιδί της και παράλληλα παίρνει πάσα η Μαρία και η Στεφανία η Γουλιώτη που είναι έγκυος. Οπότε ασχολούμαι με αυτό», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος για ακόμα μία φορά σκοπεύει να μας μαγέψει με τη σκηνοθετική του ματιά.

Η Στεφανία Γουλιώτη, τηλεοπτική σύζυγος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ανέβασε πριν από μέρες backstage φωτογραφίες από τη σειρά, με την ίδια να απεικονίζεται τόσο έγκυος όσο και μετά, κρατώντας το γλυκύτατο μωρό της στην αγκαλιά.

«Να 'μαι μανούλα και εγώ» σχολίασε η ηθοποιός στη λεζάντα των φωτογραφιών. Δείτε τις παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C6BniBIIHKr/

Ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί της 2ης σεζόν;

Να θυμίσουμε ότι στον νέο κύκλο θα δούμε τον Ορέστη να βλέπει τη ζωή του να αλλάζει. Πρόκειται να γίνει πατέρας, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Β' κύκλου θα δούμε και το πώς εξελίσσεται η εν λόγω εγκυμοσύνη.

Συγχρόνως, πρόκειται να δούμε να ξετυλίγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Χαράλαμπου, καθώς το πτώμα του βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας και η υπόθεση συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία των Παξών.

Στον νέο κύκλο της σειράς, θα απολαύσουμε ξανά τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Χαρούλα Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννη Τσορτέκη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά, Γιώργο Μπένο, Δημήτρη Κίτσο και την Τόνια Μαράκη.

Εκτός από την άφιξη στο καστ της σειράς του αγαπημένου Νίκου Ψαρρά τον οποίο θα δούμε σε ρόλο εισαγγελέα, πρόκειται να δούμε άλλη μία προσθήκη ηθοποιού ο οποίος αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην ενδιαφέρουσα ιστορία.

Πρόκειται για τον Κώστα Μπερικόπουλο ο οποίος θα υποδυθεί τον αστυνόμο ο οποίος θα φτάσει στο νησί μετά την εξαφάνιση του Χαράλαμπου και θα αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στο καστ προστίθεται επίσης και η Λένα Παπαληγούρα.

Δείτε εδώ τις backstage φωτογραφίες από τη 2η σεζόν της σειράς:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved