Γιάννης Καλλιάνος: Αυτό είναι το ποσό που πήρε ως δώρο ο γιατρός - Ξέσπασε η μητέρα του
Media

Γιάννης Καλλιάνος: Αυτό είναι το ποσό που πήρε ως δώρο ο γιατρός - Ξέσπασε η μητέρα του

Ξέσπασε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, με αφορμή τον θάνατο του συζύγου της, Δημήτρη, μιλώντας για τους γιατρούς αλλά και για τις συνθήκες νοσηλείας του στο «Αττικόν» νοσοκομείο.

Η ίδια είπε συγκεκριμένα: «Το πολύ άσχημο ήταν ότι του έκαναν την εγχείρηση στο κρεβάτι και δίπλα ήταν άρρωστος. Μπήκε ο γιατρός μέσα και μου λέει θα του κάνω τώρα την εγχείρηση και του είπα "άρα θα φύγετε", μου απάντησε "όχι εδώ". Μετά από 20 λεπτά μου είπαν μπείτε μέσα, είναι καλά.

Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις. Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής και σφυρίζει».

Χάρις Δαμιανού: Σύζυγος Καλλιάνου: «Του είπα να πάρει τον πατέρα του από εκεί αλλά δεν πρόλαβε»

Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως είχε δώσει και φακελάκι στον καθηγητή - γιατρό που τον παρακολουθούσε, με το ποσό των 500 ευρώ κάτι που όπως είπε ο Χρήστος Καλλιάνος δεν το ζήτησε ο γιατρός αλλά η μητέρα του το έδωσε ως «ευχαριστώ».

«Ο άνθρωπος είχε δύσπνοια κι εμείς ακούγαμε ένα "πάμε καλά", μέχρι κι εγώ τον πίστεψα, μας έλεγαν "θα βγείτε κάποια στιγμή"» δήλωσε την ίδια ώρα η σύζυγός του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιάνος - Το νέο ξέσπασμα για τον πατέρα του: «Το τι θα κάνω από εδώ και πέρα δεν αφορά κανέναν»

Ματίνα Παγώνη: Η απάντησή της για την περιπέτεια του πατέρα του Καλλιάνου στο νοσοκομείο

Γιάννης Καλλιάνος: «Έχω αντιμετωπίσει ζήλεια και ανταγωνισμό από άλλους μετεωρολόγους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved