Η Καλομοίρα αποκαλύπτει: Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες ειδικά στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη
Media

Η Καλομοίρα αποκαλύπτει: Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες ειδικά στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη

Η Καλομοίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Τετ Α Τετ και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε στις εγκυμοσύνες της, αλλά και για τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που πάλευε με την κατάθλιψη ενώ ήταν έγκυος: «Ήταν περίεργο γιατί εμένα μου έτυχε όταν ήμουν έγκυος και όχι μετά. Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες ειδικά στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Όταν γέννησα μου έφυγε αυτό, με πείραξε όμως που ένιωσα έτσι. Αλλάζει το σώμα, είχα βάλει παρά πολλά κιλά, δεν με αναγνώριζα. Ο Γιώργος είχε τρομάξει με όλο αυτό αλλά ήταν δίπλα μου όσο μπορούσε. Ήταν και αυτός μικρός και δεν γνώριζε».

Καλομοίρα: «Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, γιατί έχουμε τρία παιδιά»

Photo-by-Tasos-Tryfonos-on-April-28-2024.-May-be-an-image-of-2-people-lighting-carpet-furniture-indoors-and-office..jpg

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τις αισθητικές παρεμβάσεις, τόνισε: «Όταν κάποιος μου κάνει κριτική, εγώ το ακούω. Όταν όμως η κριτική γίνεται με άσχημο τρόπο, τότε νιώθω άσχημα για τον άλλο, γιατί στην πραγματικότητα μιλάει άσχημα για τον εαυτό του και όχι για μένα. Δεν έχω κάνει πλαστικές, έχω κάνει botox και υαλουρονικό στα χείλη. Αν κάνω κάτι το κάνω επειδή μου αρέσει και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Eurovision 2008- Καλομοίρα: Πριν ανέβουμε στη σκηνή είπαμε μία προσευχή από το Άγιο Όρος

Photo-shared-by-Tasos-Tryfonos-on-April-28-2024-tagging-@itskalomira-@njv_athens_plaza-and-@alphatvcyprus.-May-be-an-image-of-2-people-people-smiling-and-dinner-jacket..jpg

Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Είμαι κανονικός άνθρωπος που έχω όλα τα αισθήματα. Έχω και μαύρα αισθήματα και ροζ, αλλά γενικά έχω μάθει στη ζωή μου ότι όταν ξυπνάς και ξεκινάει η μέρα σου, δεν θα είναι όλα τέλεια, εσύ αποφασίζεις πώς θα τα αντιμετωπίσεις. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι δυσκολίες σου γιατί ο κόσμος ταυτίζεται».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved