Παπαγεωργίου για Ουγγαρέζο: «Θέλω να συνεργάζομαι με επαγγελματίες, έχεις να μάθεις από αυτούς»
Media

Παπαγεωργίου για Ουγγαρέζο: «Θέλω να συνεργάζομαι με επαγγελματίες, έχεις να μάθεις από αυτούς»

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο Breakfast@Star για το Shopping Star, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και τις στυλιστικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

Αρχικά ανέφερε: «Περνάμε πάρα πολύ ωραία στο Shopping Star, δόξα τω Θεώ όλα καλά. Υπάρχει μία συμπάθεια και μία εκτίμηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και από τις δύο πλευρές».

Photo-shared-by-ILIANA-PAPAGEORGIOU-on-March-12-2024-tagging-@starchanneltv-@shoppingstartv-and-@greenpixelproductions.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-makeup-and-top..jpg

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή με μεγάλη μου χαρά. Ειδικά με ανθρώπους που είναι επαγγελματίες και ξέρουν τη δουλειά τόσα πολλά χρόνια. Έχεις να μάθεις πάρα πολλά πράγματα από αυτούς».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Η Μαρίνα Σάττι είναι μία καλλιτέχνης που – απ’ όσο γνωρίζω από κοινούς μας συνεργάτες – δουλεύει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, με τη νίκη και να το χαρεί».

iliana-(2).jpg

Και τόνισε: «Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές της επιλογές στο video clip. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αισθητική και απευθύνονται ενδεχομένως σε άλλα κοινά δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα. Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όσο κρατάω μυστική τη σχέση, βλέπω ότι πηγαίνει καλά»

Shopping Star: Το τουπέ, ο χαβαλές και η κριτική της Ηλιάνας: «Μου φαίνεσαι λίγο γυμνή»

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: «Δεν έκανε καλό η αλλαγή της παρουσιάστριας στο Shopping Star»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved