Η γη της ελιάς: Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο Μάνος παίρνει Ναρκωτικά
Media

Η γη της ελιάς: Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο Μάνος παίρνει Ναρκωτικά

Η γη της ελιάς - Ενώ ο Τζον και ο Στάθης αποφασίζουν να συνεργαστούν, η Ασπασία παρακινεί τον Δημοσθένη να βρει το μωρό που'άρπαξε η Ξένια και να κάνουν όλοι μαζί μία νέα αρχή. Παράλληλα, η Μαρίνα βρίσκει τα χάπια που παίρνει ο Μάνος και εκείνος της ομολογεί την αλήθεια, ενώ ο Κουράκος εντοπίζει τους πραγματικούς δολοφόνους του Τάσου.

Η θεοδώρα ζητάει από τη Μαργαρίτα να τη δεχθεί πίσω στο σπίτι, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να της δώσει ένα μάθημα. Παράλληλα, ο Τζον προτείνει στον Στάθη να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως ελαιοπαραγωγοί εξάγοντας λάδι σε Αμερική και Κίνα και οι δύο άντρες συνάπτουν μία συμφωνία. Συγχρόνως, ο πρώτος οργανώνει τον γάμο του με την Αθηνά και κανονίζουν το τραπέζι.

Γη της Ελιάς: Τρόμος για τον Παρασκευά – Μπαίνει στο στόχαστρο του Δημοσθένη

Η Φιλιώ διαλέγει το ρούχο που θα βάλει η μητέρα της στον γάμο, αλλά δε θέλει να το δει ο μέλλοντας σύζυγός της. Αργότερα, οι μελλόνυμφοι ζητούν από τη Μαργαρίτα και την Αναστασία να είναι μάρτυρες και εκείνες δέχονται με χαρά. Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα εξακολουθεί να μη δέχεται τη Θεοδώρα στο σπίτι και π Αθηνά αποφασίζει να τη φιλοξενήσει. Από την άλλη, ο Πότης και η Άννα ξεκινούν σκοποβολή, ενώ η Κούλα πηγαίνει να γραφτεί στο γυμναστήριο και εκεί συναντάει για πρώτη φορά τον Κουρόκο. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης, ο οποίος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα της και να τη βοηθάει με τη φροντίδα της Στελλίτσας, ενώ η Μαργαρίτα πηγαίνει στο μοναστήρι για να πείσει τη Χάιδω να γυρίσει πίσω. Παράλληλα, π τελευταία ανοίγει την ψυχή της στον πνευματικό της μονής και εξομολογείται τις τύψεις της για τον θάνατο του Φίλιππου. Αργότερα, την επισκέπτεται π Βασιλική και εκείνη της λέει ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα αφήσει το μοναστήρι.Όταν μαθαίνει τα νέα ο Λυκούργος, ταράζεται πολύ.

gh-ths-elias-kentriki.jpg

Η Ασπασία παρακινεί τον Δημοσθένη να βρει τον γιο του ο Δημοσθένης, ευτυχισμένος με την επιστροφή της Ασπασίας, της αποκαλύπτει ότι η Ελένη παρίστανε την αρραβωνιαστικιά του για να την κάνει να ζηλέψει. Λίγο αργότερα, ο Στάθης μαθαίνει για την επανασύνδεσή τους και τους εκφράζει τη χαρά του, ενώ η Κούλα πηγαίνει στα σπίτι τους για φαγητό και προσποιείται πως συναντάει τον Δημοσθένη για πρώτη φορά.Έπειτα, η Μαργαρίτα αποκαλύπτει κατά λάθος στον μαφιόζο τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά, προκαλώνταςτου σοκ. Αμέσως, εκείνος αναθέτει στον Βαγιάκο να παρακολουθήσει την κόρη του. Παράλληλα, η Ασπασία τον προτρέπει να ψάξει για τον χαμένο του γιο και να κάνουν όλοι μαζί μία νέα αρχή. Στη συνέχεια, η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Παρασκευά ότί ό Δημοσθένης έμαθε για τη σχέση του με την Ειρήνη κι εκείνος φοβάται την αντίδρασή του. Την επόμενη μέρα, ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη κι εκείνη παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Παρασκευά και θέλει να τον παντρευτεί.Έτσι, ο άντρας αναλαμβάνει δράση και καλεί τον νεαρό στο σπίτι του και τον στριμώχνει να παντρευτεί την κόρη του..

Πηγή: MyTv

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία γυρίζει στον Δημοσθένη και πέφτει στην αγκαλιά του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved