Καλύτερα δε γίνεται: Η Γιουροβιζιονική έναρξη της εκπομπής και ο λόγος που απουσιάζει συνεργάτης της
Media

Καλύτερα δε γίνεται: Η Γιουροβιζιονική έναρξη της εκπομπής και ο λόγος που απουσιάζει συνεργάτης της

Τους τηλεθεατές της υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11/05 με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται.

Πριν τη Γιουροβιζιονική έναρξη της εκπομπής της όμως, ανακοίνωσε στο κοινό της πως σήμερα θα απουσιάζει από την παρέα τους και το πλατό ένας συνεργάτης της.

Έλενα Παπαρίζου: «Θα προσπαθούσα ξανά να εκπροσωπήσω τη Σουηδία στην Eurovision - Θα ήταν ωραία»

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απουσιάζει, καθώς πριν λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης αμυγδαλών.

"Να στείλουμε περαστικά στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη που όπως όλοι οι έφηβοι έκανε αφαίρεση αμυγδαλών. Περαστικά Παναγιώτη μας, σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη" είπε η Ναταλία Γερμανού και καλωσόρισε τους Χάρη Γιακουμάτο και Χάρη Λεμπιδάκη.

Έπειτα, κρατούσε μία έκπληξη στους τηλεθεατής της κι αυτή είχε να κάνει φυσικά με το θέμα των ημερών... την Eurovision!

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της τον στυλίστα της Έλενας Παπαρίζου, Άρη Γεωργιάδη, ο οποίος αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το ονειρικό ρούχο που φόρεσε η αγαπημένη τραγουδίστρια στη σκηνή το Malmo Arena.

paparizou-2.jpg

Η Έλενα Παπαρίζου για το φαντασμαγορικό act της επέλεξε μια κεντημένη κρυστάλλινη φόρμα διακοσμημένη με 700.000 χιλιάδες κρύσταλλα, με έναν ενσωματωμένο κρυστάλλινο κορσέ και ασορτί μποτίνια στην ίδια τεχνική. Για το look που χρειάστηκαν 300 ώρες κατασκευής και υλοποίησης 1.000.000 κρυστάλλων στο σύνολο. Την τελική πινελιά έδωσαν τα χρυσά κρύσταλλα που πέφτουν σαν βροχή, δημιουργώντας κίνηση με διάχυτη λάμψη.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γερμανού για τις γκριμάτσες της Σάττι:«Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δε χασμουριόμασταν»

Σάττι: Απαντά με βίντεο για τις γκριμάτσες της στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν ήθελα να προσβάλλω»

Eurovision 2024: Ρεκόρ δεκαετίας στην τηλεθέαση έκανε η Μαρίνα - 3.099.921 τηλεθεατές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved