Nαυάγιο: «Βόμβα»! Η Μαρία πυροβολεί τον Δημήτρη
Media

Nαυάγιο: «Βόμβα»! Η Μαρία πυροβολεί τον Δημήτρη

Ναυάγιο: Η αποκάλυψη του Δημήτρη στον Βλάσση πως η Θοδώρα είναι δικό του παιδί φέρνει ένα ντόμινο απρόσμενων εξελίξεων.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Βλάσσης πεθαίνει και η Μαρία για να εκδικηθεί για τον θάνατό του πυροβολεί εξ επαφής τον Δημήτρη.

Το Ναυάγιο: H Δήμητρα βρίσκει το ημερολόγιο της Κλαίρης & συνειδητοποιεί την τραγική αλήθεια

Ξεκαθαρίσματα που φέρνουν καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA και έχουν στο επίκεντρό τον Βλάσση, τη Μαρία και το παρελθόν της με τον Δημήτρη. Η γυναίκα όλη της τη ζωή προσπαθούσε να κρατήσει μυστικό ότι η Θοδώρα είναι κόρη του Δημήτρη και όχι του συζύγου της. Ωστόσο, αυτή η αλήθεια βγαίνει στο φως και φέρνει ολέθριες συνέπειες. Όλα αρχίζουν όταν η Μαρία με τον Βλάσση προσπαθούν να πείσουν τη Θοδώρα να παραιτηθεί από τη δούλεψη του Γιαννακάκη. Η κοπέλα, μην αντέχοντας άλλο την πίεση των γονιών της, τα λέει όλα στον Μάκη και του ζητάει να κατέβει στην Κρήτη να τη βοηθήσει.

navagio-makis.jpg

Λίγο μετά, όμως, αποφασίζει να ακολουθήσει την προτροπή των γονιών της και δηλώνει παραίτηση. Μία κίνηση, όμως, που εξοργίζει τον τοκογλύφο. Ο Δημήτρης πηγαίνει να συναντήσει τον Βλάσση και ξεσπάει εναντίον του. Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει. 0 Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει τη Θοδώρα από τη ζωή του, του αποκαλύπτει πως είναι δική του κόρη και ο Βλάσσης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. 0 κόσμος του γκρεμίζεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μαρία τον κορόιδευε τόσα χρόνια. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πηγαίνει να αναμετρηθεί μαζί της, αλλά όσα θα ακούσει δεν θα τα αντέξει. Τότε, μαθαίνει από την ίδια όλη τη συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο Μάκης προσπαθεί να ξεχάσει τη Λίνα και αναχωρεί για την Κρήτη, χωρίς να ξέρει το τραγικό παιχνίδι που του επιφυλάσσει η μοίρα εκεί. Η Μαρία προσπαθεί να παρηγορήσει τον Βλάσση, ο οποίος μετά τις απανωτές αλήθειες που βγήκαν στο φως καταρρέει. Η καρδιά του δεν αντέχει τόση στενοχώρια και σβήνει στο πλάι της Μαρίας. Εκείνη είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του, νιώθει τύψεις, ενοχές αλλά και απαράμιλλο μίσος για τον Δημήτρη, τον οποίο θεωρεί υπαίτιο για όσα έγιναν. Πιστεύει πως εκείνος φταίει που η ζωή της καταστράφηκε και ο Βλάσσης βρήκε τραγικό τέλος και αποφασίζει να τον εκδικηθεί τυφλωμένη από το πένθος και τη θλίψη.

xikominos-navagio.jpeg

Παίρνει, λοιπόν, ένα όπλο και χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει να τον βρει. Όταν τον αντικρίζει, δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά και τον σημαδεύει. Όσο και να την παρακαλεί εκείνος να κατεβάσει το όπλο, η Μαρία θέλει να τον τιμωρήσει και τον πυροβολεί. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης κείτεται στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος κι εκείνη σαστισμένη στέκεται από πάνω του. Ξέρει πως από εδώ και στο εξής, είτε ζήσει εκείνος είτε όχι, η ζωή της έχει τελειώσει.

Πηγή mytv

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι η εικόνα του Αγίου Νικολάου έχει κλαπεί και...

Το Ναυάγιο: Το τέλος του Δημήτρη – Μαθαίνουν όλοι πως είναι εγκληματίας

Το ναυάγιο: Ο Παντελίδης εκβιάζει τον Πέτρο - Ο Δημοσθένης ανακοινώνει κάτι σημαντικό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved