Ηλέκτρα: Ο Παύλος δέχεται επίθεση και χάνονται τα ίχνη του
Media

Ηλέκτρα: Ο Παύλος δέχεται επίθεση και χάνονται τα ίχνη του

Ηλέκτρα: Η πραγματική ταυτότητα του Παύλου είναι πιο κοντά από ποτέ να αποκαλυφθεί και ο κίνδυνος για τη ζωή του είναι μεγάλος.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να το σκάσει από την Αρσινόη με τη Νεφέλη, οι εξελίξεις για τη ζωή του θα είναι ραγδαίες. Από τη μία στο σπίτι του Σωτήρη όλοι προσπαθούν να συνεφέρουν τη Νεφέλη και να την απομακρύνουν από τον καθηγητή.

Ηλέκτρα: Ο Ορέστης κυνηγά τη Νεφέλη και τον Παύλο που τρέχουν μες τη νύχτα

ilektra-sotiris.jpg

Ωστόσο, εκείνη τους αιφνιδιάζει όταν κρατώντας μία λεπίδα απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή της αν δεν την αφήσουν να μείνει μαζί του. Η Ηλέκτρα και ο Σωτήρης καταφέρνουν να την ηρεμήσουν, ενώ την ίδια στιγμή το σκίτσο του Παύλου κυκλοφορεί στα πρωτοσέλιδα και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή. Αν έστω και ένας αναγνωρίσει τον Στρατή Δανέζη, όλα θα τελειώσουν για εκείνον. Αργότερα, η Νεφέλη το σκάει και χτυπάει μες στη νύχτα την πόρτα του Παύλου ζητώντας του να της φέρεται σαν γυναίκα και όχι σαν κοριτσάκι. Εκείνος καταφέρνει να την πείσει να φύγει, καθώς κινδυνεύει, ενώ την επόμενη ημέρα έξω από την πόρτα του βρίσκεται και η Ηλέκτρα. Η γυναίκα ουρλιάζει να της ανοίξει, αλλιώς θα τη σπάσει, αλλά στη συνέχεια φεύγει απογοητευμένη. 0 Παύλος είναι στο απόλυτο αδιέξοδο, ωστόσο δεν έχει καμία βοήθεια από πουθενά.

ilektra.jpg

Ελπίζει μόνο να μην τον εντοπίσουν οι διώκτες του. Δεν τα καταφέρνει όμως. Κάποια στιγμή, του χτυπάει ακόμη κάποιος την πόρτα και αυτή τη φορά είναι ένας άγνωστος. 0 συγκεκριμένος άντρας μπαίνει μέσα με τη βία και τον ακινητοποιεί. Οι ώρες περνούν και κανένας στο νησί δεν μπορεί να εντοπίσει τον Παύλο, ο οποίος είναι εξαφανισμένος. Όλοι νομίζουν πως το έχει σκάσει και ο Σωτήρης έξαλλος απαιτεί από τον Χάρη να στείλει σήμα στα κεντρικά για να τον εντοπίσουν.

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Ο Χάρης ψάχνει το παρελθόν του Ορέστη

Ηλέκτρα: Ο Παύλος συλλαμβάνεται

Ηλέκτρα:O Ορέστης ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Αχιλλέα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved