Παράδεισος: Στενεύει ο κλοιός για τον Σίμο
Media

Παράδεισος: Στενεύει ο κλοιός για τον Σίμο

Παράδεισος: Η Βικτώρια καταφέρνει να το σκάσει από τη φυλακή και η πρώτη που το ανακαλύπτει είναι η Αμαλία.

Από την άλλη, η Γεωργία είναι πολύ χαρούμενη, καθώς παίρνει πίσω το παιδί της, ενώ η Μιράντα δέχεται τελικά να ακολουθήσει την κόρη της και τον Σίμο στο Παρίσι.

Παράδεισος: Ο Ρένος αποκαλύπτει στην Αμαλία τα εγκλήματα του Σίμου

paradeisos-amalia-kai-simos-(3).webp

Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Σίμο, καθώς πέρα από το όπλο των εγκλημάτων, που είναι χρεωμένο στο όνομά του, η Δάφνη αναγνωρίζει στην Αστυνομία έναν από τους δύο δράστες του εμπρησμού στο «Ολύμπια».

Οι μέρες περνούν και η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν στο εξωτερικό απασχολεί τόσο τον Χριστόφορο όσο και τη Δωροθέα. Μάλιστα, το σημάδι στο πρόσωπο της κοπέλας και η δικαιολογία της ότι χτύπησε δεν φαίνεται να πείθουν τη Δωροθέα. Παράλληλα, η Γεωργία και ο Πάρης αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο και να ακολουθήσουν ό,τι ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε η κοπέλα να καταφέρει να πάρει πίσω το παιδί της. Εν τω μεταξύ, αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει πολύ τη Μιράντα, η οποία παίρνει την πρωτοβουλία και ζητάει από τον Χριστόφορο να δώσει το μωρό στη Γεωργία. Επηρεασμένος από τη συζήτησή τους, λίγο μετά, ο άντρας πηγαίνει και βρίσκει την οικογένεια των Γιαννόπουλων για να συζητήσουν για το μέλλον του ανήλικου παιδιού.

paradeisos-fotis.jpg

Τελικά, ο Μπουραντάς δέχεται να αποσύρει τη μήνυση και να επιστρέφει το μωρό στη μητέρα του, με τον όρο να μη συνάψει ποτέ ξανά σχέση η Γεωργία με τον Πάρη. Όπως είναι φυσικό, η κοπέλα δέχεται αμέσως, αφού το μόνο που θέλει είναι να κρατήσει ξανά στην αγκαλιά της τον μικρό Μάρκο. Η οικογένειά της είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη, ενώ η Γεωργία σπεύδει να ενημερώσει αμέσως και την Όλγα. Εν τω μεταξύ, ο Λεβί συνεχίζει την έρευνά του προκειμένου να καταφέρει να βρει τον γιο του.

Πηγή mytv

Παράδεισος: Η Μιράντα πιάνει στα πράσα Ντίνο και Αμαλία

Παράδεισος: Ο Λεβί επισκέπτεται τη Βικτώρια στη φυλακή

Παράδεισος: Ο Ρένος αποκαλύπτει στην Αμαλία τα εγκλήματα του Σίμου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved