Survivor 2024: Η αλλαγή στους κανόνες και η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση
Media

Survivor 2024: Η αλλαγή στους κανόνες και η μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση

Με μία μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε το αποψινό 16/5 επεισόδιο του Survivor 2024. Μετά από τρεις ήττες, οι Κόκκινοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη στο τέταρτο αγώνισμα ασυλίας οδηγώντας τους Μπλε σε ψηφοφορία.

Απόψε οι δύο ομάδες μπήκαν, χωρίς τη βοήθεια των Τούρκων All Star, στο στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor 2024: Η ανταλλαγή «πυρών», η επίθεση από τον Γκιουλέκα & η επίκληση στο συναίσθημα

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας ήρθε η ώρα για τη μονομαχία. Στην αποψινή μονομαχία κανείς δεν ήθελε να διακινδυνεύσει την παραμονή του!

Η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Ντάνιελ Νούρκα ήρθαν αντιμέτωποι στο στίβο μάχης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως από εδώ και πέρα αλλάζουν ξανά οι κανόνες αφού οι νικητές θα προκύπτουν μετά από 5 νίκες.

Οι δυο άνδρες της κόκκινης ομάδας, Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Παπαχαραλάμπους, κατάφεραν να κλειδώσουν νωρίς την παραμονή στο Survivor με αποτέλεσμα οι άλλοι δυο παίκτες να συνεχίσουν να τρέχουν στον στίβο μάχης.

Με σκορ 5 – 0, λοιπόν, ο Ντάνιελ Νούρκα της μπλε ομάδας του Survivor δεν άφησε την αντίπαλο του Δώρα Νικολή να σηκώσει κεφάλι και την έστειλε με το ένα πόδι εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

«Δώρα, δεν τα κατάφερες απόψε αλλά είπαμε πως αυτές τις δυο εβδομάδες δεν αποχωρεί κανένας. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά είσαι με το ένα πόδι εκτός Survivor. Θα περιμένουμε, λοιπόν, την μονομαχία της επόμενης εβδομάδας και ο παίκτης που δεν θα τα καταφέρει, θα αναμετρηθεί μαζί σου. Ένας από τους δύο θα τα καταφέρει και θα συνεχίσει στο Survivor. Θα έχεις δηλαδή μια δεύτερη ευκαιρία» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός στο κλείσιμο αυτής της αναμέτρησης.

Η ανατροπή:

Survivor 2024 - Σταμάτης: «Εγώ έπρεπε να ψηφιστώ» - Μετρά «μαχαιριές» ο Ντάνιελ

Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Η 1η ανάρτηση της Σταυρούλας από τον Άγιο Δομίνικο, λίγο μετά την αποχώρηση: «Έτσι νικιέται η ζωή..»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved