Σάββας Γκέντσογλου: «Υπήρξε φλερτ μέσα στο Survivor, αλλά…»
Media

Σάββας Γκέντσογλου: «Υπήρξε φλερτ μέσα στο Survivor, αλλά…»

O Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Fay’s Time και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, τον δεκάχρονο γιο του Βασίλη αλλά και για το φλερτ που είχε μέσα στο παιχνίδι.

Αρχικά είπε ο Σάββας Γκέντσογλου: «Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά από ένα σημείο και μετά, όταν τραυματίστηκα, δεν έβρισκα καμία ικανοποίηση όσο καλά και να περνούσα με τα παιδιά. Συνήθως τα αγωνίσματα είναι και μια διέξοδος, οπότε εγώ δεν είχα τίποτα. Νομίζω θα ξαναπήγαινα στο παιχνίδι, είναι ωραία εμπειρία».

jpg-(3).jpg

Και πρόσθεσε: «Περίμενα να χαρεί ο γιος μου με την επιστροφή μου, αλλά δεν χάρηκε γιατί ήθελε να καθίσω κι’ άλλο στο παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ που τον έκανα υπερήφανο γιατί με είδε και με χάρηκε. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω από όλο αυτό το παιχνίδι, είναι ότι ο γιος μου είναι χαρούμενος για τον μπαμπά του».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Το ποδόσφαιρό έχει τελειώσει για εμένα. Έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα στην πατρίδα μου, την Καβάλα. Εδώ και έναν χρόνο μένω εκεί. Έχω δει άσχημα πράγματα στο ποδόσφαιρο, παρόλο που το αγαπώ. Όπου υπάρχει αρκετό χρήμα, συμβαίνουν αυτά. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αν έχει ταλέντο θα το δεχτώ, αλλά δεν θα τον παροτρύνω».

1715945661918-898677044-jpg-(2).jpg

Και αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια κόρη, αλλά πρέπει πρώτα να βρω γυναίκα. Υπήρξε φλερτ μέσα στο παιχνίδι, αλλά τελείωσε. Γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ, γιατί γνώριζα ότι βλέπει ο γιος μου οπότε δεν θα ήθελα να παρουσιαστεί κάτι και να το δει. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί κάτι όταν τελειώσει το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved