Χρήστος Δάντης: Ξεσπά κατά του Άρη Σοϊλέδη - «Είναι αναξιοπρεπής & βρίζει έναν άνθρωπο που...»
Media

Χρήστος Δάντης: Ξεσπά κατά του Άρη Σοϊλέδη - «Είναι αναξιοπρεπής & βρίζει έναν άνθρωπο που...»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων, έριξε τις "βόμβες" του κατά του Άρη Σοϊλέδη και του Τριαντάφυλλου. 

«Είμαστε χαρούμενοι και οι δυο που επέστρεψε. Αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι μου, τα κρατάμε στο σπίτι. Δεν έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά το βλέπουμε», δήλωσε για την επιστροφή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor.

Σκορδά σε Χατζηανδρέου:«Κάντε κοντινό, σου έκανε πρόταση γάμου ο Δάντης;»- Το μονόπετρο & η απάντηση

eed029b8-dantis-(2).jpg

Ο Χρήστος Δάντης σχολίασε και όλα όσα έγιναν στην Eurovision 2024, όπως και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι.

«Το τραγούδι ήταν εξαιρετικό. Εμένα μου άρεσε το γεγονός ότι τρολάρει γιατί κάθε πικραμένος σχολιάζει, τη δουλειά της κάνει».

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να εκφράσει την άποψή του για τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τριαντάφυλλο, καθώς και τα μειωτικά σχόλια που έκαναν για τη σύντροφό του.

«Δεν μπορώ να ανεχτώ να λένε ότι δεν έχει ήθος από τη στιγμή που όταν ήταν μέσα οι άνθρωποι αυτή την έβριζαν αισχρά. Όταν είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να απαντήσει, είσαι φάλτσος».

«Ο Τριαντάφυλλος θα πρέπει να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδάει γιατί είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδάει και μετά να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα» είπε καταλήγοντας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved