5X5: Ο Σπύρος Μπιμπίλας, οι παπαγάλοι & ο λόγος που η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα συγκατοικούσε μαζί του
Media

5X5: Ο Σπύρος Μπιμπίλας, οι παπαγάλοι & ο λόγος που η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα συγκατοικούσε μαζί του

Πόσους παπαγάλους έχει ο Σπύρος Μπιμπίλας στο σπίτι του και γιατί η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα συγκατοικούσε ποτέ μαζί του; Ο Θάνος Κιούσης την Κυριακή 19 Μάϊου φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα νυχτερινό, εκθαμβωτικό και άκρως διασκεδαστικό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ, που υπόσχεται να κάνει το βράδυ της Κυριακής μας πιο παιχνιδιάρικο με σπέσιαλ νέους γύρους!

Τι λέει για όλα αυτά ο Θάνος Κιούσης;

Το πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους το θεατρικό δίδυμο, Κάτια Ταραμπάνκο και Σπύρο Μπιμπίλα, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Οι δύο αρχηγοί θα βρεθούν αντίπαλοι σε μία βραδιά με μηχανόβιους και δικηγόρους, και παρότι κάποιοι, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, δεν έχουν ανέβει ποτέ σε μηχανή, η εξέλιξη της βραδιάς θα είναι άκρως διασκεδαστική.

Το παιχνίδι ξεκινά θεαματικά, με τον μοναδικό easy rider, Θάνο Κιούση, να προκαλεί «πανικό» στο πέρασμά του, αφού για άλλη μια φορά δεν λείπουν τα ευτράπελα…

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Πείτε μας ποιον μήνα του χρόνου νιώθετε την ερωτική σας διάθεση στα καλύτερά της;»

Οι απαντήσεις και των δύο ομάδων είναι, όπως πάντα, απολαυστικές και το παιχνίδι υπέροχα ανατρεπτικό.

Από το πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ δεν λείπει ο χορός, με τον Θάνο και την Κάτια να επιδίδονται σε ένα φλογερό τανγκό και τον Σπύρο σε ένα ξεσηκωτικό grease! Οι ομάδες έχουν τα αδύναμα σημεία τους, όπως ο Θoδωρής Φέρρης και ο «εθισμός» στην προβατίνα, ενώ οι «ενστάσεις» στον κύριο Πρόεδρο, Θάνο Κιούση, πέφτουν βροχή.

Οι δύο αρχηγοί και αυτή την Κυριακή θα κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι, και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Κυριακή 19 Μαΐου στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved