Η Γη της Ελιάς: Η διαθήκη του Φίλιππου – Σε σοκ Χάιδω και Βασιλική
Media

Η Γη της Ελιάς: Η διαθήκη του Φίλιππου – Σε σοκ Χάιδω και Βασιλική

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, αφού ο Φίλιππος έχει αφήσει διαθήκη, ανοίγει και... κρύβει εκπλήξεις που θα σοκάρουν την Χάιδω και τη Βασιλική. 

Ο Μάνος συνειδητοποιεί ότι η Μαρίνα τον επιτηρεί σχετικά με τις αμφεταμίνες και αισθάνεται έντονη δυσφορία. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί από το Λονδίνο και τους ανακοινώνει πως θα μείνει κι άλλο εκεί, γεγονός που ανησυχεί ακόμα περισσότερο τον Μάνο και τη Μαρίνα.

gi-elias-01-03.jpg

Ο Παρασκευάς, μετά το τζιπ που του δώρισε ο Δημοσθένης, νιώθει σαν «μελλοθάνατος» γιατί ξέρει πως δεν πρόκειται να γλιτώσει τον γάμο. Η Αρετή συνεχίζει την επίθεση αγάπης και ευγνωμοσύνης στην Μαργαρίτα, και κοντεύει να την εξαντλήσει.

Η Χάιδω προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και πηγαίνει στο Δημαρχείο προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Ο Στάθης πιάνει την Ασπασία κρυφά από τον Δημοσθένη και της ζητάει να μην πιέζουν τον Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη. Ο Δημοσθένης το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Ο Κωνσταντίνος τηλεφωνεί στη Χάιδω και της λέει κάτι που την αφήνει άναυδη...

gi-tis-elias.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε: Η Μαρίνα και ο Μάνος αναρωτιούνται μήπως ο Ισίδωρος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που τους κρύβει. Η Χάιδω ζητά από τον Παρασκευά να συνεχίσει να μένει στο σπίτι της καθώς τον βλέπει πλέον σαν παιδί της. Εκείνος με τη σειρά του της εξομολογείται τις πιέσεις που δέχεται προκειμένου να παντρευτεί την Ειρήνη και η Χάιδω αποφασίζει να επέμβει. Η Άννα προμηθεύεται καραμπίνες και, όπως φαίνεται, η σκοποβολή είναι το αγαπημένο τους χόμπι. Ο Στάθης και η Αριάδνη μετρούν αντίστροφα τις ημέρες μέχρι τη γέννα της Ιουλίας. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, αλλά εκείνος δεν λέει να ξεπεράσει την Αριάδνη. Η Αθηνά και ο Τζον ετοιμάζονται να αγοράσουν βέρες. Ο Δημοσθένης παίρνει ένα ακριβό δώρο στον Παρασκευά για να τον καλωσορίσει στην οικογένεια, αλλά εκείνος δεν το δέχεται...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved