Media

Νικολέττα Ράλλη για «Made in star»: «Δεν είναι η εκπομπή που ήθελα και θέλαμε να κάνουμε»

Gossip-tv Team

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη «έριξε αυλαία» και όπως φαίνεται η παρουσιάστρια έχει ακόμη μια πικρή γεύση.

Η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε στην Κύπρο όπου και παραχώρησε μια συνέντευξη στην καλή της φίλη, Έβελυν Καζατζόγλου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων δήλωσε πως αγαπάει πολύ την παρουσίαση και θα ήθελε να επιστρέψει αλλά με ένα concept τελείως διαφορετικό αφού το περιεχόμενο του «Made in Star» δεν την αντιπροσώπευε ιδιαιτέρως. «Δεν είναι η εκπομπή που ήθελα και θέλαμε να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως δεν ήταν αυτή η αρχική σκέψη για την εκπομπή και πως στη συνέχεια δεν μπορούσε να το αποφύγει και... «κολύμπησε».

Η Νικολέττα Ράλλη, ανέφερε επίσης πως θεωρεί ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πλέον για κουτσομπολιά και κίτρινα θέματα, έχει κουραστεί και το δείχνει με το τηλεκοντρόλ. Μίλησε, όμως, και για το τι κάνει τον ελεύθερο της χρόνο και πώς θα ήθελε να εξελιχτούν τα επαγγελματικά της. Η παρουσιάστρια είπε πως θα ήθελε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι και πως αγαπάει πολύ το θέατρο, τον κινηματογράφο και να βγαίνει για φαγητό με καλούς της φίλους αν και γενικά δεν είναι πολύ του έξω και της διασκέδασης.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved