Media

Ο παίκτης που ερωτεύτηκε με τραγούδι του Κουινέλη αλλά διάλεξε για coach…

Gossip-tv Team

Ο Τάσος Βέρμης συμμετείχε στην έβδομη blind audition του «The Voice 2».

Είναι 20 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Από 10 χρονών ξεκίνησε να τραγουδά. Σε ηλικία 16 ετών κέρδισε τον μουσικό διαγωνισμό «ΚΑΖΑΡΜΑ» στη λίμνη Πλαστήρα, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι των Παυριανού και Σέμση. Με τον Παυριανό συνεργάστηκαν αργότερα γράφοντας του ένα κομμάτι με τίτλο «Μαύρα μάτια». Έχει πραγματοποιήσει κάποιες εμφανίσεις σε Αθηναϊκά μαγαζιά ενώ έχει υπάρξει και πρώτο όνομα στις «Μάσκες» στην Καρδίτσα.
Έχει κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τίτλο «Στα πιο μεγάλα όνειρα» και έχει συνεργαστεί με την Βίκυ Γεροθόδωρου. Ερμήνευσε το "Εξαιτίας σου" του Νίκου Οικονομόπουλου.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος γύρισαν ταυτόχρονα ενώ λίγο μετά ακολούθησε και η Μελίνα Ασλανίδου. «Με τις δικές μου υποδείξεις θα σε πάω σε πιο βαθιά και ουσιαστικά μονοπάτια του λαϊκού τραγουδιού» είπε ο Αντώνης Ρέμος.
Ο Τάσος αποκάλυψε στους Coach ότι έχει ερωτευτεί με ένα συγκεκριμένο τραγούδι του Μιχάλη, εκείνος σηκώθηκε πήγε κοντά του και τον βοήθησε ποιον Coach θα επιλέξει. Τελικά ακλούθησε την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved