Media

Ποιος ηθοποιός είπε: «Κύπριες και Ελλαδίτισσες είναι το ίδιο πράγμα, είναι μόνο διαφορετικό το σεξ;»

Gossip-tv Team

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ο οποίος προέρχεται από την Κύπρο, αποκαλύφθηκε στην… γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και μίλησε, μεταξύ άλλων και για τη διαφορά που έχουν οι Ελλαδίτισσες με τις Κύπριες. 
 

«Είναι πιο δύσκολο νομίζω να πληρωθείς από μια σειρά που έχεις πρωταγωνιστήσει, παρά να οδηγείς ανάποδα. Όμως σε κρατάει σε φόρμα το κυνήγι. Μόλις δεις κάποιο πλαδαρό, λες 'αυτός πληρώνεται'» είπε όταν ρωτήθηκε από τη σούπερ γιαγιά.

Όταν δε, ρωτήθηκε για τις διαφορές που πιστεύει πως υπάρχουν στις γυναίκες στην Ελλάδα και σε εκείνες στην Κύπρο, ο ηθοποιός χωρίς περιστροφές είπε: «Οι Κύπριες και η Ελλαδίτισσες είναι το ίδιο πράγμα, είναι μόνο διαφορετικό το σεξ στα κυπριακά. Πώς να σας το πω, είναι άλλοι οι ήχοι» είπε και συνέχισε: «Εάν με προσεγγίσει μια κοπέλα που έχει βγει από ριάλιτι δεν θα είχα πρόβλημα εάν ήμουν ελεύθερος. Υπάρχουν ριάλιτι και ριάλιτι… υπάρχει και το Survivor».

Επίσης μίλησε και για μία σειρά στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει και η οποία είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν.

«“Τα μπακούρια” ήταν μια σειρά που ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της και δυστυχώς τότε η διέυθυνση του καναλιού δεν κατάλαβε ότι ήταν μια σειρά που απευθυνόταν σε πολύ πιο νέους ανθρώπους και την είχε βάλει στην prime time. Την έβαλε απέναντι από τον Γιώργο Κωνσταντίνου, από κάποιες σειρές οικογενειακές. Ήταν μια σειρά που έπρεπε να παίζει Σάββατο πρωί, Κυριακή μεσημέρι που είναι τα παιδιά στο σπίτι. Ο Νίκος Σούλης σκηνοθετούσε και ο Ηλίας Ψινάκης και ο αδελφός του ο Γιώργος έγραφαν. Ήταν και η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη. Είχε περάσει όλη η showbiz και είχαμε περάσει υπέροχα.»

Δείτε για ποιον ηθοποιό πρόκειται στο βίντεο και στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved