Media

J2US: Μεταξά-Ξιαρχό: Η σκληρή κριτική και ο εκνευρισμός! Τι συνέβη; (video)

Gossip-tv Team

J2US: Στο αποψινό 7ο σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, η Κόννυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό έδωσαν για ακόμα μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής. Ή μήπως όχι; 

Το ζευγάρι των δύο καλλιτεχνών που ειδικά στα τελευταία σόου έχουν κερδίσει τις καλύτερες κριτικές και τις πιο υψηλές βαθμολογίες, απόψε τραγούδησαν το "Τραγούδι των Γύφτων" και μάλιστα στο τέλος αντάλλαξαν και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα που κανείς δεν περίμενε.

Όμως οι κριτές δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται με την εμφάνισή τους αυτή.

Μπορεί όλοι με μία φωνή να χειροκρότησαν την ξεχωριστή αυτή προσπάθεια και το γεγονός ότι τόλμησαν να πουν ένα τέτοιο διαφορετικό και απαιτητικό κομμάτι, όμως επεσήμαναν πως δεν ήταν αυτή η καλύτερή τους εμφάνιση. Όχι πως δεν τους είπαν για ακόμα μία φορά "καλλιτεχνάρες" με τη Δέσποινα Βανδή να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της για το ταλέντο τους.

Όμως, όλοι τους είπαν πως τούς έχουν δει σε πιο όμορφες, καλλιτεχνικά, στιγμές τους.

Ο Τάσος Ξιαρχό ενώπιον των κριτών και με αφορμή το τραγούδι που αναφέρεται στη φυλή των Ρομά μοιράστηκε μία εμπειρία του από την παιδική του ηλικία, όταν η μητέρα του, όπως είπε, πουλούσε ρούχα στο Ζεφύρι. Μάλιστα, θυμήθηκε μία φορά που το είχε σκάσει από την επίβλεψη της μητέρας του και είχε κρυφτεί σε ένα ξένο σπίτι όπου όταν τον βρήκε η σπιτονοικοκυρά τον επέστρεψε στους δικούς του.

Στη συνέχεια, όμως, συνέβη κάτι περίεργο που δεν περίμενε κανείς. Την ώρα που και οι δύο έπρεπε να μεταβούν στο celebrity room για να συνομιλήσουν με τη Βίκυ Κάβουρα, εμφανίστηκε εκεί μόνη της η Κόννυ.

Στο παρασκήνιο εκείνη την ώρα επικρατούσε ένας μικρός πανικός καθώς ο Τάσος Ξιαρχό είχε επιστρέψει εκεί και άλλαξε αμέσως ρούχα, αρνούμενος να ακολουθήσει την παρτενέρ του. Ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος αλλά κανείς δεν έμαθε τον πραγματικό λόγο.

Δείτε την εμφάνιση του ζευγαριού αλλά και την όχι και τόσο καλή κριτική που δέχτηκε από τους κριτές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved