Media

Ζενεβιέβ: "Καρφώνει" το Big Brother: «Δε νομίζω ότι είναι το ίδιο με το GNTM»

Gossip-tv Team

Η Ζενεβιέβ σχολιάζει την απουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM και δεν διστάζει να αναφερθεί στο Big Brother.

Η Ζενεβιέβ δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε με την απουσία της Ηλιάννας Παπαγεωργίου από το φετινό GNTM και ότι της λείπει και η Έλενα Χριστοπούλου επαγγελματικά ενώ απάντησε με ποιόν από τους υπόλοιπος κριτές του GNTM θα μπορούσε να περάσει μαζί ένα μήνα καραντίνα, στο κανάλι του Fipster στο Youtube.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που δενόμαστε πάρα πολύ γιατί είναι και πολλές ώρες τα γυρίσματα. Με την Ηλιάνα στεναχωρήθηκα γιατί ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα που μου άρεσε στο ρόλο της».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αλλά, καταλαβαίνω το να έχεις μια εκπομπή μόνη σου είναι καλύτερο, από το να είσαι σε μια εκπομπή τόσο δύσκολη, όσο το GNTM. Η Έλενα ως άνθρωπος δεν μου λείπει γιατί μιλάμε. Επαγγελματικά μου λείπει».

Τέλος, η δημοφιλής κριτής και art director εξομολογήθηκε ότι δεν θα άφηνε τα παιδιά της να πάνε στο «Big Brother» και ότι το GNTM, όπως και το «MasterChef» δεν τ' αντιμετωπίζει ως ριάλιτι, αλλά ως μία ευκαιρία ν' ανοίξει κάποιος μια πόρτα στην αναγνωσιμότητα, ώστε να εισαχθεί σε ένα επάγγελμα, που είναι πολύ δύσκολο.

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved