Media

Κατιάνα Μπαλανίκα: Η εξομολόγηση on air που άφησε άφωνη τη Ναταλία Γερμανού

Gossip-tv Team

H Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε την μία και μοναδική συνάντηση που είχε με τη Ναταλία Γερμανού αλλά και γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις!

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Ναταλία δεν έχουμε συναντηθεί γιατί εγώ δεν είμαι κοινωνικό άτομο παρόλο που θα σας φαίνεται περίεργο αυτό. Θα σου πω κάτι που δεν θα το θυμάσαι. Η πρώτη συνάντηση που είχα μαζί σου ήταν όταν ήσουν κοριτσάκι κι ο μπαμπάς σου έκανε μία εκπομπή όπου καλούσε κάποιον καλεσμένο και του έκανε μία έκπληξη, φέρνοντας κοντά του έναν φίλο του. Εγώ τότε επέστρεφα από την Αμερική κι είχε τον Γιώργο Μαρίνο και με είχε φωνάξει να εμφανιστώ ξαφνικά. Σε είχε κοντά του τότε μικρό κοριτσάκι. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ο μπαμπάς σου είχε την ευγένεια κι αυτό που δεν το έχει κανένας, έπαιρνε ο ίδιος τον άνθρωπο που ήθελε να φέρει. Δεν έβαζε κανέναν άλλον να πάρει. Κανείς δεν παίρνει τον ίδιο, βάζουν πάντα κάποιον άλλον. Τότε σε είδα μετά δεν βρεθήκαμε γιατί εγώ δεν είμαι κοινωνική, είμαι λίγο ακοινώνητο άτομο.»!

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Θα ήθελα να έχω μία συνέντευξη μαζί σου. Είμαι ντροπαλή κι επειδή δεν έχω την ευχέρεια να απαντήσω σε κάτι που δεν θα ήθελα, εκείνη την ώρα μπλοκάρω και μπορεί να θυμώσω. Πολλοί δημοσιογράφοι κάνουν ερωτήσεις που δεν θα ήθελε να τις ακούσει ο καλεσμένος και δεν έχω την ευχέρεια εκείνη την ώρα, μπορεί να θυμώσω. Για αυτό και δεν θέλω.» αφήνοντας άφωνη τη Ναταλία Γερμανού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved