Media

GNTM τελικός: Ο εκνευρισμός του Καράβα και η αυστηρή παρατήρηση στους φιναλίστ!

Gossip-tv Team

GNTM τελικός: Ένα ατόπημα του Αιμιλιάνο στη δοκιμασία της πασαρέλας απόψε, εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Γιώργο Καράβα ο οποίος ήθελε να μιλήσει σε όλους τους φιναλίστ για να συνέλθουν πριν είναι πολύ αργά.

Επειδή πρόκειται για δοκιμασία αποχώρησης στη μεγάλη βραδιά του τελικού, ο Γιώργος Καράβας ήταν ιδιαίτερα αυστηρός και αμέσως μετά την πασαρέλα των φιναλίστ του φώναξε και τους ζήτησε να... συνέλθουν.

Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι στην πασαρέλα τα αγόρια της δοκιμασίας δεν σεβάστηκαν τη μία και μοναδική γυναίκα διαγωνιζόμενη ανάμεσά τους, την Παρασκευή η οποία επειδή φορούσε τακούνια δεν μπορούσε να έχει γρήγορο βηματισμό. Έτσι, έβαλε "χέρι" στον Ηρακλή, τον Αιμιλιάνο και τον Ανδρέα που δεν περίμεναν στην πασαρέλα την Παρασκευή για να υπάρχει συμμετρία στο catwalk.

Κάτι άλλο που ο Γιώργος Καράβας εντόπισε ως... ατόπημα και μάλιστα ακόμα πιο σοβαρό από το προηγούμενο με την Παρασκευή ήταν το γεγονός ότι ο Αιμιλιάνο που ήταν πρώτος, αντί να κάνει έξοδο από την πασαρέλα προχωρώντας ευθεία, έκανε στροφή στο τέλος της και επέστρεψε πίσω.

Γεγονός που ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος στη συγκεκριμένη δοκιμασία. Και επειδή σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού που φτάνει στο τέλος του μετράει και το παραμικρό λάθος, ο Αιμιλιάνο την είχε... βάψει στα μάτια των κριτών.

Δείτε το βίντεο με την έκρηξη του Γιώργου Καράβα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved