Media

Survivor: Αυτή η ομάδα κατέκτησε την ασυλία! H ένταση και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί!

Gossip-tv Team

Survivor: Απόψε (8/2) παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ο οποίος ομολογουμένως ήταν ιδιαίτερα σκληρός. 

Και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους καθώς και τα δύο "στρατόπεδα" έχουν απόλυτη ανάγκη την ασυλία μιας και δεν θέλει καμία να χάσει κάποιον παίκτη.

Τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι λίγο πριν το παιχνίδι, αποκάλυψαν on camera πως είναι εξαντλημένοι από την αφαγία τόσων ημερών, με τους Μπλε, για πρώτη φορά να δείχνουν πιο αδύναμοι μετά και τις απανωτές ήττες τους.

Να θυμίσουμε ότι μετά από ένα σερί 8 νικών των Μπλε έναντι των Κόκκινων, ήρθε η σειρά των Κόκκινων να κάνουν σερί νικών με τρεις συνεχόμενες νίκες στα αγωνίσματα.

Δείτε παρακάτω ένα από τα πιο δυνατά ματσαρίσματα του αποψινού αγώνα:

Οι τελευταίοι έχουν καταφέρει να φάνε μία φορά μπουγάτσα και μία φορά όσπρια στον ατμό όμως οι δυνάμεις τους άρχισαν να τους εγκαταλείπουν και αυτούς.

Έτσι, οι Μπλε έδειχναν, πριν μπουν στον στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι να κερδίσουν. Τα κατάφεραν όμως;

Δείτε το βίντεο παραπάνω με το τελευταίο ματσάρισμα και την ομάδα που τελικά κατέκτησε το έπαθλο ασυλίας απόψε αλλά και στην gallery τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών της ομάδας που κέρδισε την ασυλία:


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved