Media

Survivor: Τα νεότερα για την υγεία της Μαριπόζα και η ένταση ανάμεσα Μπόγδανο-Παππά!

Gossip-tv Team

Survivor: Δεν είχαν καν προλάβει να μπουν στο στίβο μάχης να αναμετρηθούν οι δύο ομάδες και ήδη υπήρξε ένταση ανάμεσά τους. 

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στην αδυναμία της Μαριπόζα, για ακόμα μία φορά, να αγωνιστεί στο αποψινό αγώνα ασυλίας αφού συνεχίζει να βρίσκεται στην κλινική και να υποβάλλεται σε εξετάσεις από τους θεράποντες γιατρούς.

Όμως πριν περάσουν δευτερόλεπτα, οι Μπλε εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για ό,τι είχε πει λίγο πριν ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο τραγουδιστής, ενοχλημένος από τη συμπεριφορά -αντιαθλητική όπως ο ίδιος θεωρεί- του Δημήτρη Μακρόπουλου των Μπλε ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα φώναζε στους συμπαίκτες του με τρόπο τέτοιο ώστε να ρίξει το ηθικό των αντιπάλων, των Κόκκινων, είπε πως δεν θα το έκανε ποτέ, όπως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα μπορούσε να πάει στην καλύβα των Μπλε και να κλέψει τις προμήθειές τους καθώς το θεωρεί ανήθικο.

Από την παραπάνω ατάκα, την οποία οι Μπλε θεώρησαν άστοχη και ατυχή πιάστηκαν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς και άρχισε πάλι το... πανηγύρι.

Δείτε τι ειπώθηκε ανάμεσα στους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved