Media

Ελεονώρα Μελέτη: Οι εικόνες από την κηδεία του Mad Clip που την συγκλόνισαν και το μήνυμά της

Gossip-tv Team

Mega Καλημέρα: Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του Mad Clip το μεσημέρι της Δευτέρας (6-09).

Συντετριμμένη η μητέρα του σπάραξε πάνω από το λευκό φέρετρο με την ίδια να φωνάζει: «Πολύ νωρίς μας άφησε το αγόρι μου. Ας καθόσουνα λίγο ακόμα, λίγο ακόμα… Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»

Με τη μητέρα του 34χρονου μουσικού, η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του τράπερ είχαν τραγουδήσει μαζί στο γάμο κοινών τους φίλων. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τις σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα θέλησε να περάσει το μήνυμά της

«Κάθε χρόνο γίνονται καμπάνιες για την αγωγή και την παιδεία των νέων στους δρόμους… Σκέφτονται διάφορα ευφάνταστα σενάρια για να πείσουν τα παιδιά να μην πίνουν, να μην τρέχουν, να φοράνε τη ζώνη τους.

Νομίζω ότι πιο αποτελεσματικές εικόνες στην ψυχή και στην επίδραση που έχουν αυτές οι εικόνες στην ψυχή ενός ανθρώπου από αυτές ενός νέου παιδιού που τον συνοδεύουν φίλοι, συγγενείς, μητέρες να σπαράζουν, γιαγιάδες να υποφέρουν, νομίζω δεν υπάρχει κάτι πιο επιδραστικό από αυτό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δεν προσέχουμε στους δρόμους», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved