Media

MasterChef: Έξαλλη η διαγωνιζόμενη με συμπαίκτη της- Την «έκοψαν» εξαιτίας του!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο ξεκίνησαν οι μονομαχίες του bootcamp, με τον ανταγωνισμό να χτυπάει "κόκκινο" και τους παίκτες να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Η πρώτη φάση του bootcamp φάνηκε να είναι αρκετά δύσκολη, αφού οι τρεις κριτές δοκίμασαν πιάτα υψηλών απαιτήσεων, μιας και οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν το εκατό τοις εκατό τους, για να καταφέρουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Η Λίζα με τον Θοδωρή ήταν η πρώτη μονομαχία της ημέρας που κρίθηκε και τελικά έδωσε το εισητήριο για την επόμενη φάση στον Θοδωρή, ο οποίος και τα κατάφερε καλύτερα, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην γεύση.

Μετά την πρόκριση του Θοδωρή στην δεύτερη φάση του bootcamp, η Λίζα ενοχλήθηκε, μιας και υποστήριξε ότι το ψήσιμο από το κρέας του δεν ήταν καθόλου σωστό, μιας και δεν ήταν medium, αλλά εκείνη είδε ότι ακόμα υπήρχε αίμα πάνω στο κρέας. Εκείνη φανερά ενοχλημένη, έδειξε την δυσαρέσκειά της, που δεν την πέρασαν οι κριτές στην επόμενη φάση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved