Media

MasterChef: Τα πιάτα τους δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν- Κοντιζάς: «Αυτή η ποδιά μένει εδώ»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τη συνέχεια από την πρώτη φάση του bootcamp, όπου οι μονομαχίες κατείχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Το λατρεμένο ριάλιτι μαγερικής έχει επιστρέψει για τα καλά, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να κατακτήσουν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και να καταφέρουν να μπουν και στο σπίτι, ώστε να έχουν την δυνατότητα να αποδείξουν ότι αξίζουν πολύ περισσότερο.

Η πρώτη φάση του bootcamp ολοκληρώθηκε με άλλες πέντε μαγειρικές μονομαχίες, με πιάτα που εντυπωσίασαν τους κριτές με την εμφάνιση και την γεύση τους, αλλά και με άλλα, που τους απογοήτευσαν και τους έκαναν να μην μπορέσουν να δώσουν ακόμα μια επόμενη ευκαιρία στους παίκτες. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Στέφανου και της Μαρίας, οι οποίοι, αν και προσπάθησαν πολύ και τα πιάτα τους είχαν μεγάλη φαντασία, δεν κατάφεραν να κερδίσουν την καρδιά των κριτών.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν εκείνος, που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τους δυο παίκτες, λέγοντας χαρακτηριστικα: "Δεν τα καταφέρατε, αυτή η ποδιά μένει εδώ...", αφήνοντας τους παίκτες άφωνους, μιας και πίστευαν ότι τουλάχιστον ένας από τους δυο τα είχε καταφέρει. Μάλιστα η Μαρία εξέφρασε την απογοήτευσή της, μιας και ο γιος της, της είχε δώσει το θάρρος να προσπαθήσει και εκείνη δεν τα κατάφερε καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved