Media

MasterChef: Είχε «κοπεί» πέρυσι στις μονομαχίες- Τα κατάφερε και ξέσπασε σε κλάματα!

Gossip-tv Team

MasterChef: Η Καλλιόπη είχε δοκιμάσει και την προηγούμενη σεζόν στο ριάλιτι, αλλά δεν τα είχε καταφέρει να περάσει από το bootcamp στο σπίτι του διαγωνισμού. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο οι τηλεθεατές έχουν αγκαλιάσει με μοναδικό τρόπο, κάτι που έχει γίνει φανερό και στις πέντε προηγούμενες σεζόν, αλλά και στην συγκεκριμένη, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι παίκτες έδωσαν, για ακόμα μια φορά, το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Η Καλλιόπη ήταν μια παίκτρια, η οποία είχε πάει και πέρσι στο MasterChef και δεν είχε καταφέρει να φτάσει στο σπίτι, μιας και είχε κοπεί στην δοκιμασία των μονομαχιών.

Η ίδια βρέθηκε απέναντι στον Κωνσταντίνο και οι δυο τους κατάφεραν και έκαναν ευφάνταστα και προσεγμένα πιάτα, τα οποία και εντυπωσίασαν τους κριτές. Η Καλλιόπη είχε επιλέξει να φτιάξει ένα ελληνικό σούσι, το οποίο και οι κριτές βρήκαν μια πολύ έξυπνη ιδέα και πρόταση από εκείνη και δεν μπορούσαν, παρά να της το πουν. Αν και οι δυο παίκτες, είχαν φανταστικά πιάτα, η Καλλιόπη κατάφερε να κερδίσει τους τρεις κριτές και να πάρει την λευκή ποδιά.

Την στιγμή εκείνη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θέλω να σας αγκαλιάσω όλους"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved