Media

Super Κατερίνα: Άφωνη η Καινούργιου με την Κατερίνα Λένη που ανακοίνωσε το τέλος της από την εκπομπή

Gossip-tv Team

Στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, ανακοίνωσε η πρώην παίκτρια του MasterChef, Κατερίνα Λένη ότι αποχωρεί αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της μαγειρικής σχολίασε το είδος του μακαρονιού που χρησιμοποιούσε στη συνταγή ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και άλλο αναφέροντας και ένα το οποίο δεν κατάφεραν να βρουν στην εκπομπή.

Τότε η Λένη απάντησε «Θα στα βρει του χρόνου ο μάγειρας» με την Καινούργιου να εκπλήσσεται και να τη ρωτά «εσύ του χρόνου δεν θέλεις να είσαι εδώ;»

Και μπορεί να υπήρχε αμηχανία, όμως η μαγείρισσα είπε πως ετοιμάζει ωραία πράγματα εκτός εκπομπής και «νομίζω ότι δεν θα είμαι γιατί δεν θα χωρά στο πρόγραμμά μου μία καθημερινή εκπομπή…» τονίζοντας ότι ο κύκλος της μετά από δύο χρόνια ως μαγείρισσα στην εκπομπή κλείνει.

Και τότε η Κατερίνα Καινούργιου υπογράμμισε: «Έχετε κάνει όλοι πρόγραμμα και δεν το ξέρω εγώ, να μου ανακοινώσετε τις αποφασίσεις σας»! Με την Κατερίνα Λένη να της απαντά «Μανάρι μου δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved