Media

Δήμας - Σκαφίδα: Η πρώτη κοινή συνέντευξή τους – «Είμαστε καλά και προχωράμε…»!

Gossip-tv Team

O Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν την πρώτη κοινή συνέντευξη και τόνισαν ότι είναι καλά και προχωρούν μαζί μπροστά!

Αρχικά ο Πύρρος Δήμας είπε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day και την Χριστιάννα Κοχλατζή: «και εγώ και η Αφροδίτη σαν αθλητές αυτό πρεσβεύουμε. Θέλουμε να δώσουμε στη νέα γενιά τα φώτα μας από τις εμπειρίες μας.

Ξεκίνησα δειλά δειλά να γράψω την αυτοβιογραφία μου και όλο το βιβλίο έχει δυνατά σημεία και δυσκολίες όπως και τα παιδικά μου χρόνια. Όπως ήταν η μετάβαση μου στην Ελλάδα. Τα πιο δύσκολα είναι οι απώλειες οι οποίες είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς».

Και συνέχισε λέγοντας ο Ολυμπιονίκης: «Είχα απανωτές απώλειες. Το πατέρα μου τον έχασα το 2017, το 2018 έχασα τη σύζυγο μου και πέρυσι έχασα τη μητέρα μου. Δύσκολα πράγματα τα οποία να μην τύχουν σε κανέναν».

Και πρόσθεσε: «Δόξα τω Θεώ με την Αφροδίτη είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά»!

Η Αφροδίτη είπε μεταξύ άλλων: «στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με τη δική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Θεατρική έξοδος για τον ερωτευμένο Πύρρο Δήμα και την αγαπημένη του- Πού τους τσακώσαμε!

Πύρρος Δήμας: Κατέρρευσε στον αέρα της ΕΡΤ: «Δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved