Media

Μιχάλης Ρέππας: Αυτός είναι ο λόγος που τα «έσπασε» στο παρελθόν με τον Θανάση Παπαθανασίου

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τη συνεργασία του με τον Θανάση Παπαθανασίου στο Breakfast@Star και αποκάλυψε γιατί τα «έσπασε» στο παρελθόν με τον Παπαθανασίου

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας στην Ελένη Καστάνη: «Έγραφα σε ημερολόγιο τις παραστάσεις που βλέπαμε. Μου αρέσει να τακτοποιώ, το αντίθετο από τον Θανάση. Το ότι έχουμε αρχείο οφείλεται σε μένα. Άμα δεις το κουμπιούτερ μου έχω τα πάντα. Αυτή τη στιγμή να πεθάνω δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπαίνει κάποιος στο κουμπιούτερ μου και είναι απόλυτα προσανατολισμένος αν μπει στα έγγραφα. Όταν έχουμε διαφωνία με τον Θανάση παίρνω τηλέφωνο για να ζητήσω τη γνώμη κάποιου άλλου.»!

Και πρόσθεσε: «Μια περίοδο πήγαμε να τα σπάσουμε με τον Θανάση, είχαμε δραματουργικές διαφωνίες. Είχαμε διαφωνίες στον τρόπο δουλειάς γιατί κατά τα άλλα έχουμε τρομερή ταύτιση στις αισθητικές απόψεις μας, σε θέματα της κοινωνίας και της πολιτικής. Ταυτιζόμαστε πάρα πολύ.

Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τη συγγραφή και παράτησα την υποκριτική αν και ο ρόλος μου στους Συμπέθερους μού άρεσε. Είμαι πολιτικά υπερήφανος για τους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Δεν πρέπει να προκαλείς με τη διαφορά, αλλά να ποντάρεις στην ομοιότητα»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ρέππας – Παπαθανασίου: «Αγαπάμε την υπέρβαση των προβλημάτων της ζωής»

Μιχάλης Ρέππας: «Με τον Θανάση έχουμε κάνει ένα τεράστιο λάθος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved